Er der mulighed for rabat i København zoo?

Er der mulighed for rabat i København zoo?

Er der mulighed for rabat i København zoo?


Har du lyst til at komme så tæt på de eksotiske dyr i Københavns Zoo som muligt? Det forstår vi godt. Hver dag, året rundt kommer der nemlig forventningsfulde besøgende fra hele verden for at få en dejlig oplevelse med venner og familie, hvor særligt de helt små får kuldegysninger ved tanken om at komme tæt på de eksotiske dyr. Køb en billet, og bliv en af de glade besøgende sammen med dine nærmeste.


Se verden fra oven som en giraf i København zoo


I Københavns Zoo kan du møde et væld af forskellige dyr, herunder alt fra den farlige amurtiger og den brune bjørn til den søde chimpanse og den krøltoppede pelikan. Besøg derfor den zoologiske have i København, og mød mere end 4.000 fantastiske dyr samlet på ét sted. Det vil du ikke komme til at fortryde.


København zoo rabat


Når det kommer til studierabat og rabat generelt, er det relevant at nævne, at der ikke findes en decideret studierabat, hvis du vil besøge zoo i København. Vi ved dog, at når du er studerende, så kan studierabat have stor betydning, og du har alligevel mulighed for at spare lidt her.
Du kan deles med en ven om indkøbet af et årskort til zoologisk have i København, men vi vil anbefale dig selv at investere i et årskort, fordi du får meget for pengene ved at købe et.
Hvis du har et årskort, følger der nemlig en masse fordele med, som du altså i høj grad kan få glæde af - særligt som studerende. Du kan blandt andet tage en ven gratis med i zoo! Dette tilbud gør sig gældende på 3 udvalgte dage om året. I 2019 kan du få glæde af tilbuddet d. 16/3, 21/9 og 16/11.
Ydermere giver dit årskort dig gratis entré året rundt, og du har dermed fri adgang i 365 dage fra den dag, du køber dit Zookort. Kan det blive bedre? Læs mere om de mange andre fordele, du får med et Zookort via linket.


Ikke nok med, at du får rabatter i Københavns Zoo, så følger der også en række andre rabatter med, når du vælger at købe et Zookort. Det er rabatter til andre danske attraktioner, herunder billigere entrépriser til blandt andet Zoo i Odense, Djurs Sommerland, Randers Regnskov og BonBon-Land. Du er med andre ord en vaske ægte “win win situation” at investere i et årskort.
Hvis du ønsker at investere i et Zookort, kan det også være en rigtig god idé at downloade Zoos app på din smartphone, så du altid er opdateret på seneste nyt. Derudover kan du i appen også få et overblik over åbningstider og de forskellige programmer, som du kan deltage i.


Inviter søskende og venner på en dejlig oplevelse


Det er en oplagt mulighed for dig og dine studiekammerater at tage i Zoo, hvis I har brug for at komme en smule væk fra opgaveskrivning og læsning. At se på de søde og eksotiske dyr kan bestemt være med til at give jer fornyet energi, så I er klar til at give den ekstra gas på studiet.


Hvis du har planer om at overraske dine små søskende med et besøg i zoo, så vil dette bestemt falde i god jord. I løbet af dagen kan I få udforsket en stor del af den zoologiske have. I kan blandt andet komme så tæt på isbjørnene som overhovedet muligt - faktisk så tæt på isbjørnene at du får kuldegysninger. Når I trænger til en lille pause fra dyrene, kan I prøve jeres dyrekræfter af på zoofari legepladsen,
Ønsker du at besøget skal være en endagstur, kan du vælge at leje en trækvogn. Ved at udforske forskellige kontinenter i en trækvogn, skal I ikke tænke på, hvem der skal bære på bagage, og I kan have fuld fokus på at se på dyrene.

Bestil Er der mulighed for rabat i København zoo? her

Udbyder
Københavns Zoo