En velfortjent pause fra studierne

En velfortjent pause fra studierne

Som studerende kan man ofte have brug for at koble hjernen fra, særligt efter en lang dag med hovedet begravet i bøgerne. Der findes mange måder at slappe af på, men de fleste kan sikkert erklære sig enige i, at en af de bedste måder at slappe af på er ved at slå benene op og sætte en god film eller tv-serie på. Det største problem er som regel at finde en film eller serie, man har lyst til at se, særligt hvis man kun har et begrænset udvalg af tv-kanaler at zappe rundt på. Heldigvis findes der er en løsning, der gør det meget nemmere at finde en god film eller tv-serie!

Find den bedste film eller tv-serie at slappe af til

De fleste har sikkert prøvet at smække benene op og tænde for fjernsynet i håb om, at der er en god film eller tv-serie, man har lyst til at se. Det er måske de færreste studerende, der har råd til den store tv-pakke, og hvis man kun har den mindste tv-pakke at gøre godt med, så kan det være tæt på umuligt at finde noget, man har lyst til at se i fjernsynet.

Faktisk kan det nogle gange være helt umuligt at finde noget, man har lyst til at se, og i nogle tilfælde kan det være, at man ender med at slukke for fjernsynet og lukke øjnene i stedet.

Selvom det selvfølgelig også kan være dejligt med en lur, når man kommer hjem efter en lang dag på studiet, så ville det nu engang være skønt, hvis der var noget at se i fjernsynet.

Nu skal det selvfølgelig ikke lyde som om, at vi aldrig har hørt om streamingtjenester, for det har vi, og det er selvfølgelig også dét denne artikel skal handle om. Streamingtjenester såsom HBO nordic er nemlig løsningen på det evigt tilbagevendende problem, at der ikke er noget at se i fjernsynet.

Hvad skal vi se?

Med en streamingtjeneste som HBO Nordic er problemet ikke, at der ikke er noget at se, spørgsmålet bliver snarere: Hvad skal vi vælge? HBO Nordic har nemlig et stort udvalg af film og tv-serier.

HBO Nordic er især kendt for sit udvalg af prisvindende serier, hvoraf Games of Thrones formentlig er den serie, som flest studerende har bingewatchet hver gang, der kom en ny sæson.

HBO Nordic scorer højt på danskernes liste over bedste streamingtjenester, og det skyldes især tjenestens store udvalg af TV-serier. HBO Nordic har nemlig et stort udvalg af tv-serier, som man godt kan gå hen og blive en smule afhængig af at følge med i. Har du endnu ikke set nogle af serierne på HBO, så er True Detective, Banshee og Bit Little Lies nogle af de mest anbefalet og prisvindende serier, som man absolut bør se.

På HBO finder man også et bredt udvalg af film, men hvis det hovedsageligt er film, man er interesseret i at se, så er udvalget mindre hos HBO end hos nogle af konkurrenterne. Selvom udvalget er småt, så er det heldigvis godt, og det burde bestemt være muligt at vælge en film eller flere, man har lyst til at se.