En smag af forår!

En smag af forår!

Efter en lang og kold vinter er der forår på Reinwald’s Restaurant.
Den spæde forårs gourmetmenu består af 5 retter og udsøgte vine, 1998 Château d´Yquem 1. Cru Classé, Sauternes til Terrin af foie gras de Canard, 2004 Reserve de la Comtesse 2.Vin de Pichon-Lalande - Comtesse, Pauillac til Perlehønebryst med brisler og morkler. Cava til Bisque af dansk hummer og til røget stenbider tatar Chardonnay fra Sonoma Vallay, til den Klassiske Tarte Tatin fyldig Portvin fra 1985.

Gourmet menu

Bisque af dansk hummer, lemongrass og hvidløg Cava Brut Duc de Foix - Spanien Røget stenbider tatar med knuste æg, krydderurter og sherry vinaigre 2006 Chardonnay Unoaked, Sebastiani, Sonoma Valley - Californien Terrin af foie gras de Canard med peber og syltede grønne rosiner 1998 Château d´Yquem 1.Cru Classé, Sauternes Sprødstegt perlehønebryst med confit af lår, morkel og brissel sauce 2004 Reserve de la Comtesse 2.Vin de Pichon-Lalande - Comtesse, Pauillac - Bordeaux Klassisk Tarte tatin 1985 Colheita, Burmester
Gourmet menu incl. vine kr. 850,-