En hjælp til opstarten

Når du skal til at starte en ny virksomhed, er der mange ting, du skal have fokus på. En af dem er at huske at føre regnskab, og det er nok det, der skræmmer langt de fleste nye iværksættere. Regnskab og bogholderi fremstår ofte som noget meget uoverskueligt og kedeligt, men det var i gamle dage. I dag er det blevet væsentligt enklere og sjovere. Med Billy.dk kan du helt gratis komme i gang med at sende fakturaer til alle dine kunder. Det koster dig ikke en krone, da faktureringsfunktionen i regnskabsprogrammet fra Billy.dk er gratis. Du kan tilgå det fra både din smartphone, tablet og computer. Start med gratis regnskabsprogram ved at gå ind på Billy.dk. Det eneste du behøver er en internetforbindelse.

Det skal være let og gratis

Som ny virksomhedsejer er det vigtigt at holde udgifterne i bund. Dog er det samtidig vigtigt at finde et system, hvor du har mulighed for at fakturere dine kunder. Derfor er Billy en oplagt mulighed, da faktureringen her som sagt er gratis. Kommer du til et stadie, hvor du har behov for mere end blot faktureringsfunktionen, kan du prøve Billy’s Premium udgave gratis i 30 dage. Herefter kan du vælge at gå tilbage til gratis udgaven eller fortsætte med Premium, der naturligvis koster lidt.

Billy.dk er Danmarks bedste regnskabsprogram, og vil du forkæle dig selv og din virksomhed, så opretter du en gratis brugerkonto på Billy.dk – og umiddelbart herefter kan du sende din første faktura.

EAN-fakturering – send fakturaer til det offentlige

Hvis du sælger en ydelse eller en vare til en offentlig virksomhed eller instans, og herefter skal fakturere den, skal du benytte dig af en såkaldt EAN-faktura. Det er også en funktion, der følger med den gratis udgave af Billy.dk – nævnte vi, at Billy.dk er Danmarks bedste regnskabsprogram? Uanset, hvordan vi vender eller drejer det, så er Billy.dk fremtidens måde at lave regnskab på og sende fakturaer afsted.

Kuverter og forsendelsesposer

En af de ting mange glemmer, når de har åbnet deres første virksomhed, er at købe kuverter og forsendelsesposer. Langt de fleste ting kan nu om dage ordnes via mail, men en gang i mellem er man nødt til at sende et brev, reklamemateriale, en vare eller måske et skriftligt tilbud af sted med posten. Har man så ikke købt kuverter, ja, så går processen i stå, og man må på posthuset eller i supermarkedet for at købe en kuvert. Det er spild af tid, når man i dagens Danmark rent faktisk kan printe pakkelabels og porto ud fra nettet.

Bredt udvalg online

På internettet finder du mange forskellige typer af kuverter, i mange forskellige størrelser, materialer og farver. Du kan også finde boblekuverter, som giver dig mulighed for at sende mere følsomme varer med posten, uden at du skal frygte for, at de går i stykker. Ligeledes kan du også vælge vandtætte forsendelsesposer, så du er sikker på, at modtageren får et tørt og fint brev. Køb kuverter her så du altid har nok – det er nemt, hurtigt og udvalget er stort.