Elektronik du som studerende har svært ved at leve foruden

Elektronik du som studerende har svært ved at leve foruden

Som moderne studerende er der en række elektroniske enheder som du har meget svært ved at leve foruden. Og det er noget vi ser nærmere på i denne artikel.

En computer med Word

En studerendes vigtigste redskab er uden tvivl en velfungerende computer med Word. Word er et fantastisk program, når der skal skrives opgaver, noter, rapporter og meget mere.

Derudover er Excel også et program som er meget vellidt blandt studerende. Især de studerende som læser økonomi, matematik og andet med tal. Excel og Word er uden tvivl to af de vigtigste programmer en studerende kan have installeret på computeren.

En smartphone

En smartphone er også uhyre vigtig for en studerende. Den bruges nemlig i høj grad som lektiebog, kalender og ikke mindst som tidsfordriv i form af sociale medier osv.

Derudover kan smartphonen også fungere som bank, da der findes mange forskellige netbanke som er vigtige i hverdagen. På netbank kan du tjekke din økonomi, betale regninger, overføre penge og meget meget mere. En funktion som er vigtig for en studerende på SU.

En tablet – for eksempel iPad

Til de studerende, som er mere glade for elektronik end gennemsnittet, er tabletten også vigtig. Mange studerende har en iPad som de bruger i stedet for en almindelig computer. Grunden til dette skyldes, at en iPad er nemmere at transportere i tasken. Den fylder ikke særlig meget og vejer stort set ingenting.

Derudover er den perfekt at bruge til noter og lignende. Og ikke mindst at se film på. Derfor er der ingen tvivl om, at du i fremtiden vil se mange flere studerende som fravælger computeren til fordel for en tablet. Måske overvejer du også en tablet? I så fald bør du købe dig et cover som beskyttelse. Find nogle af de 10 flotteste covers til iPad lige her.