Eksklusivt designertøj til favorable priser

Eksklusivt designertøj til favorable priser

Chopin Charlottenlund er moderigtigt designertøj til dig, som vil handle i Charlottenlunds største tøjbutik på Jægersborg Allé eller i online shoppen, choopin.dk.

Designertøj fra mere end 40 brands

Chopin Charlottenlund og Choopin har alt, hvad hjertet begærer af modetøj fra førende modeproducenter. Foruden eget ”label” finder du modetøj fra InWear, Sexy Woman, Pieszak, Liebeskind, Rosemunde, Charlie Joe og mange, mange flere.

Stort og varieret udvalg

Udvalget spænder bredt og er sammensat, så du altid kan finde, det du søger. Med andre ord er der modetøj for enhver smag. I det store sortiment finder du blandt andet det største udvalg af silketoppe fra Rosemunde samt Danmarks største udvalg af bukser og jeans til kvinder.

Chopin giver dig virkelig mulighed for at udforske din smag i deres kæmpe store udvalg. Så giv din garderobe et helt nyt liv med lækkert designertøj fra Chopin.

Hurtig og fragtfri levering

Ønsker du at prøve tøjet, før du køber det? Kig forbi Chopin Charlottenlund. I butikken møder du en række medarbejdere, som virkelig giver en service udover det sædvanlige. Du får blandt andet hjælp til at håndplukke det, der fremhæver din unikke og personlige stil.

Er tiden knap? Så smut i stedet forbi choopin.dk, og bestil dine favoritter. Her er det nemt og bekvemt at handle online og så du får altid fragtfri og hurtig levering.