Ejer du din egen studiebolig i Aalborg?

Ejer du din egen studiebolig i Aalborg?

I givet fald har du måske også glæde af de høje ejendomspriser og dermed en stor friværdi i boligen. Er planen at blive boende efter endt studie i Aalborg, eller for den sags skyld at udleje eller sælge lejligheden, så kan det være attraktivt, at bruge noget af den friværdi på forbedringer i boligen.

 

Køkken Aalborg

Køkkenet er et yndet sted at starte og med god grund. For her foregår så meget socialt, praktisk og så ser det bare lækkert ud med et moderne og luksuriøst køkken. Hvis du er enig i den tanke, så skal du måske på jagt efter en køkkenforhandler Aalborg. Du behøver dog ikke kæmpe dig hele vejen videre til Google da vi har fundet et rigtig godt bud for dig: Nyt køkken Aalborg

 

Forbedringer på badeværelset

Hvis du har kvadratmeterne til det, hvilket er en mulighed i Aalborg for velbeslåede studerende, så kan du også gå i gang med at forbedre badeværelset. Kvadratmeterprisen på bygning og forbedring af badeværelser er meget høj, men det er værdien deraf også. Specielt i et køligt og vådt land, som Danmark, vil varme i gulvet, god udluftning, spa-agtig indretning og luksus som jacuzzi eller sauna være lige i øjet.

Det er selvfølgelig en voldsom luksus, som studerende, men har du muligheden for at nyde godt af det, så kan det være smart, ikke bare for egen nydelses skyld, men også ved et senere salg af boligen eller hvis du påtænker at udleje lejligheden, når du selv er ude at rejse, eller når du er færdig som studerende i AA.

Generelle forbedringer

Men alt behøver ikke være så omfattende eller specifikt. Du kan også ”nøjes” med, at få slebet gulvene, købe nye hårde hvidevarer, få installeret termoruder, eller måske få sat solceller på taget.