Efterskole med Esport som linjefag

Efterskole med Esport som linjefag

Unge nu om dage er meget forskellige. Interesserne falder ind i diverse kategorier, og der er efterhånden ikke dét som den studerende ikke kan uddanne sig til. For samtlige skoler er det vigtigt, at der er noget for alle, og noget der kan fange den individuelle studerendes interesse.

Spil computer – i skoletiden!

I disse dage er gaming en stor del af manges hverdag. Især er der mange unge som benytter tiden hjemme på at spille computer. Der findes gode nyheder, eftersom det er muligt at gå på en gamer efterskole. For nogen kan dette lyde for godt til at være sandt, men den er god nok! Esport efterskole er altså en efterskole der er dedikeret til gamere, såvel som til andre. Det er dog ikke kun gamere der kan gå på denne efterskole, da der også er andre linjer at vælge i mellem. Dog er det en fantastisk mulighed for en fremtidig erfaren gamer, da det giver en masse redskaber til, hvordan du kommer ud i det rigtige gaming-miljø, og virkelig får sat et skub i din spillestil.

Dedikation og tålmodighed

Formålet med dette er at tage udgangspunkt i gamernes verden, og hvilket talent de bærer indenfor gaming. Det vil sige, at der bliver lagt fokus på, hvordan du som gamer kan blive en bedre spiller, og hvordan du kan spille sammen med andre som et hold. Dog er det vigtigt at pointere, at det ikke ”bare” er for at kunne spille computer, men at der faktisk bliver trænet op til at være rigtig dygtige gamere. Det kræver dedikation og tålmodighed, men kan være en mulig drøm for enhver gamer. Du vil selvfølgelig heller ikke være alene, eftersom der er mange andre gamere der også vil sidde der og lære mere om dette. Her kan du også møde studerende med de samme interesser som dig.