EUC Syd

EUC Syd


EUC Syd er Sønderjyllands største uddannelsesinstitution med over 100.000 kvm under tag fordelt på adresser i Aabenraa, Tønder, Haderslev og Sønderborg. Vi har 450 engagerede medarbejdere, der alle er med til at tegne og videreudvikle skolens profil. Omkring 300 af de ansatte er undervisere, og rundt regnet bevæger der sig dagligt 3.000 uddannelsessøgende omkring på skolerne.

Skolemiljø

Vi arbejder konstant på at have et skolemiljø, som er præget af gensidig respekt både elever og ansatte imellem, for et godt miljø er en forudsætning for, at man trives, yder sit bedste og udvikler sig. Bl.a. derfor holder vi også hvert år efter ny skolestart i august en "ryste-sammen-dag" for alle de nystartede elever. Her møder man alle de andre og lære hinanden at kende under nogle sjove og uformelle forhold.

Faciliteter

Vi har næsten alle tænkelige faciliteter til vores elever: moderne undervisningslokaler, Open Learning Centre (OLC), opdateret it og værksteder der er indrettet tidssvarende og sikkerhedsmæssigt i orden. Og så har vi tre skolehjem, hvor der foregår en lang række beboelses- og fritidsaktiviteter og et kursushotel i Sønderborg - de alle ligger i tilknytning til selve skolebygningerne. Til rådighed for eleverne har vi også internetcafeer, mediateker, boghandel og kantiner og flere steder har vi åbne læringsmiljøer indrettet med bl.a. sofagrupper, trådløse netværk og god plads til den bærbare.


Adresse

Hilmar Finsens Gade 18 - 6400 Sønderborg


Kontakt info

72 12 42 42
eucsyd@eucsyd.dk


Uddannelser

Datatekniker

Smed


Website

EUC Syd's website


EUC Syd