Disse mad-apps skal du kende til

Disse mad-apps skal du kende til

Sidder du nogen gange hjemme på sofaen og savner et lækkert måltid, men har du ikke energien til at gå ud og købe det? Eller savner du et lækkert måltid, men har du ikke pengene til at gå ud og købe det? Der er hjælp at hente. I den store verden af apps, kan du finde apps til lige det du søger. I den her artikel kan du læse om apps som hjælper med at bringe mad ud, og apps som giver dig tilbud på mad.  

Få mad leveret til døren på cykel 

Wolt er et Helsinki baseret firma, som leverer mad lige til døren – og oveni købet på cykel. Med deres app har du mulighed for at udforske menuerne fra alle de restauranter du kunne tænke dig. Dog kan du kun vælge mad fra restauranter i din egen by. Når du har besluttet dig for hvad du ønsker dig at spise, betaler du et lille ekstra beløb, for at få det leveret til din dør. Samtidig har du samvittigheden i orden, da det bliver leveret på cykelDu kan se et overblik over Odenses restauranter her 

Når maden er too-good-to-go 

Et andet spændende koncept er firmaet Too Good To Go. Firmaet arbejder sammen med lokale restauranter, caféer, bagerier og barer, som sidst på dagen sælger deres ’rester’ til billige penge. Ofte kan du for et lille beløb, købe en boks med mad, eller få en boks udleveret som du så selv fylder med mad. Too Good To Go giver dig meget mad for få penge. Dog skal du være opmærksom på at maden ofte skal spises indenfor samme dag som du køber det.  

Dan dig et overblik med MineTilbud 

Med app’en minetilbud kan du få de nyeste tilbud lige i hånden. Du kan vælge de indkøbsbutikker du handler mest i, som dine foretrukne dagligvarer butikker, hvorefter du vil få en notifikation når de får nye tilbud. På den måde kan du hurtigt se hvilke butikker, der er billigst for dig at handle i, eller du kan tjekker deres tilbud på mobilen når du er i butikken.