Disse Instagram-profiler SKAL du følge

Disse Instagram-profiler SKAL du følge

Der er så mange forskellige Instagrams, man kan følge i dag. Uanset om du interesserer dig for sport eller mode, giver vi dig en guide til, hvilke Instagram-profiler du skal gå ind og følge.

Er du til mode?

Hvis du interesserer dig bare lidt for mode, så kender du uden tvivl til hjemmesiden ASOS. Udover at de sælger lækkert tøj til rimelige priser og ovenikøbet har studierabat, så kan man få rigtig fed inspiration på deres Instagram til både drenge og piger. Ved du ikke, hvad du skal tage på, kan du bare tage et kig på deres Instagram, hvor du kan samtidig kan få links til det, de har på.  

ASOS' Instagram

Er du til sport?

Hvis du elsker sport med stort S, skal du uden tvivl følge DR Sportens Instagram-konto. Du får nyheder om alt, der involverer sporten, om det så er fodbold eller cykling. Er du heldig, kan du måske nå at fange sportsstjernernes Q&A, som indimellem bliver afholdt på DR Sportens Instagram Live. Så har du altid drømt at stille Christian Eriksen et spørgsmål, er det her din chance!

DR Sporten's Instagram

Vil du se noget lækker mad?

Hvis du foretrækker at følge madbloggere og hellere vil se på æstetiske billeder af bagværk end på fodbold, så skal du følge Foodfanaticdk. Hun hedder Nadia Mathiasen og har udgivet adskillige kogebøger. Hun har gang i hjemmebagte boller, dansk mad og asiatisk mad, som kan gøre enhver lækkersulten. På hendes Instagram finder du flotte billeder og lækre opskrifter, så man skal heller ikke scrolle alt for længe, hvis man ikke allerede har spist.

Food Fanatic's Instagram

Vil du have et godt grin?

Elsker du at se sjove opslag, når du går på Instagram, skal du følge Bytte Bytte Byturs Instagram. Det er et program på TV2, hvor fremmede danskere bytter bytur med hinanden, og der sker mange sjove ting. På deres Instagram finder du altså videoer fra byture, der går galt, og hvor man simpelthen tænker ”Hvad skete der lige der?”

Bytte Bytte Bytur's Instagram