Din første bil

Din første bil

Som studerende har man ikke særlig mange kroner på kontoen, og dem man har bliver brugt på mad, øl, husleje og flere øl. Nogen er så heldige at finde sig et studiejob, hvor man kan tjene lidt ekstra til dagen og vejen. Et par stykker er endnu heldigere og har så godt et job eller arbejder så mange timer, at de har muligheden for at spare penge op. Hvis man er en af dem, er man næsten med garanti stillet rimelig godt, når man endelig afslutter sin uddannelse. Det betyder også, at man har et lille tilskud til at kunne købe sig en bil, hvis man f.eks. ender med at finde et job, der befinder sig et godt stykke fra bopælen. Det er ingen hemmelighed, at det er noget af en sejr den dag, man står og har råd til at købe sin første bil. Det markerer nemlig, at man endelig er begyndt at få sig en fast indtægt og for alvor er blevet voksen.

En bil der passer til dit prisleje

Det er ikke alle studerende, der er så heldige at finde sig en bolig i nærheden af studiet. Samtidig er det også de færreste, der er så heldige, at de har en økonomi, der tillader dem at købe en bil. Derfor er det en kæmpe glædesdag den dag, man endelig får råd til at købe sin egen bil. Når man lige er blevet færdiguddannet og får sit første job, er det ofte sådan, at arbejdspladsen ligger så langt væk, at det bedre kan betale sig at købe en bil end at køre med offentlig transport. Mange vil også bare gerne have en bil, når de får sig et job, da det er med til at markere, at man endelig er færdig på skolebænken og nu for alvor skal ud og udforske livet. De færreste har dog særlig mange penge efter et afsluttet uddannelsesforløb, og derfor er det heller ikke den allerdyreste bil, man kan erhverve sig. Heldigvis er der mange muligheder for at finde en velfungerende bil til billige penge. Man kan f.eks. finde rigtig mange biler brugt, som ikke fejler noget, men man kan også finde en del helt nye biler, som ligger i et lavt prisleje. Følg linket her og se Suzukis udvalg af billige biler.

Det skal fejres

Der er igen tvivl om, at det skal fejres, når du køber din første bil. Det er bare med at invitere en håndfuld venner til lækker mad, og hertil skal der selvfølgelig åbnes et par gode flasker vin. Senere kan du supplere med øl og lignende, så din nye bils indvielse kan blive fejret med manér. Køb vin og spiritus her. Dine venner vil med garanti synes, at det er lige så fedt, at du har fået en bil, som du selv gør, og der er heller ingen tvivl om, at de synes, at en indvielsesfest er helt på sin plads. Så når de også får købt deres første bil, kan du næsten være sikker på, at festen vil blive gentaget.