Det rette kontormiljø til studerende

Det rette kontormiljø til studerende

Miljøet omkring arbejde er noget af det vigtigste, for at man kan gøre sit arbejde ordentligt, levere til tiden og levere noget, der er gennemarbejdet og gennemtænkt. Det samme gælder for studerende. Hvis ikke man som studerende har det rette kontormiljø at arbejde i, så flyder tankerne ikke lige så godt, og man kan måske ikke levere, hvad man vil i opgaver og til eksamener. Og dét er muligt at skrue på nogle faktorer, sådan at det nemt og billigt bliver et bedre miljø at arbejde i i eksempelvis klasseværelser eller på studiearbejdspladser.

 

Whiteboards til kreativiteten  

Én af de ting, man kan gøre, for at der er mulighed for mere kreativitet, når studerende arbejder, er, at sørge for, at der er et whiteboard de steder, hvor de studerende nu er. Det kan være, at de er på nogle studiearbejdspladser eller i et booket grupperum, hvor det er meningen, at de skal have gang i et større projekt, hvor der virkelig skal brainstormes igennem. Og så er der altså brug for et whiteboard.

 

Whiteboardet har nemlig flere fordele. Det er stort, så der kan være rigtig meget på dét. Det er nemt at skrive på, og skrive stort så alle kan se det Og det giver en mulighed for at lukke computerskærmene ned, og alle bliver nødt til kun fokusere ét sted hen – nemlig på whiteboardet. Så deltager alle aktivt, og man kommer frem til noget, som alle kan være med på, i stedet for at nogle enkelte beslutter emnet.

 

Hvor stort eller småt whiteboard er kan selvfølgelig variere, afhængig af hvad der er plads til. Men jo større det kan få lov at blive, desto bedre. Så der er mere plads til at lade kreativiteten vandre. Det nemmeste er at købe kontorartikler fra nettet, så slipper du at fare frem og tilbage.

Bedre struktur med et whiteboard

Mulighederne for at gøre kontormiljøet bedre for de studerende er mange, og de fleste er som sagt meget nemme at eksekvere. For eksempel kan et whiteboard også bruges til at holde struktur på opgaven, mens den bliver lavet. Det giver mulighed for at skrive op, hvad man skal nå, hvornår der er deadlines, og hvem der skal gøre hvad. Og så kan man bare viske ud og skrive noget nyt, hvis eksempelvis en deadline eller en hypotese skal ændres. Alle har på den måde det samme overblik over opgaven, og det er ikke bare én, der sidder med hele overblikket, man hjælpes ad.

Hvad der ellers kan give et bedre arbejdsmiljø er for eksempel, at der er strømstik til alle. Det er bare vigtigt i dag, hvor alle arbejder på computere. Så er det vigtigt med et ordentligt bord og ordentlige stole, når man skal sidde en del uge eller længere, dag ud og dag ind, med den samme opgave. Og hvis I er i tvivl om, hvad de studerende efterspørger, så er det ikke sværere end blot at spørge dem.

Find alle mulighederne for, hvad I kan købe til det bedre kontormiljø til de studerende og gå allerede nu i gang med køb af whiteboard lige her.