Det mundrette og stilrene

Det mundrette og stilrene

Annonce

Skal du fylde garderoben med lækkert tøj og gerne slipper for at tage turen rundt I byen med poser under øjnene og armene og bare gerne vil have tingene leveret lige til døren, så er det blevet nemt.

Hos det meget mundrette og lige så sigende som skrigende tøjfirma Gottohaveit finder designere og designertøj i det allerstørste udvalg. Her er alt fra de store tøjkollektioner som Sofie Schnoor til A pair, fra Style Butler og White til MDK. Got to have it? Og yes!

En velfortjent nr. 1.

Det er naturligvis ikke tilfældigt at man ligger nummer et på trustpilot. For fokus er nemlig ikke kun på at have det rigtige tøj. Det skal have en fornuftig og skarp pris, der skal være god betjening og man skal føle sig hjemme på shoppen. Og er man tvivl, så kontakter man bare butikken. For her bliver en professionel service med kunden i centrum.

Den evige jagt

Er det noget mænd ved – og kvinder (når de bliver presset) erkender – er at jagten på modetøj til kvinder aldrig bliver sat i bero. Derfor er det godt at have gode jagtmarker. Både hvis du gerne vil forkæle konen med noget andet end blomster og chokolade – men gerne vil tage det er step up. De vil nemlig gerne ”have it”. Er man som kvinde selv ude med pungen, til sig selv eller i anledning af venindens fødselsdag, så er det januarudsalg, hver måned – ja hver dag. Om det er sommer eller vintergarderobe, spontant eller planlagt, så skal byttet nok blive nedlagt – og båret med stil.

Fra fortællingen om det hele

Fra den store fortælling om de mange tilbud til den spændende historie om det enkle. Med STORY Charms kommer fortællingen om de lækre accessories i form af charms og armbånd. De mange forskellige charms fortæller hver deres historie med hver deres udtryk. Med et stort og varieret udvalg giver det muligheden for at skabe sit eget armbånd med sin egen historie og stil. Man kan bytte dem ud efter humør og lejlighed eller dyrke det lidt storladne med en masse. Her kan man selv lege lidt med udtrykket og lade det spille sammen med halskæde og ur, tøj og sko, frisure eller det hele på en gang. Der er plads til at give helheden sit eget udtryk. Man kan for eksempel tage det enkle buttede sølvhjerte, som udtrykker lidt feminint og sart eller over i det sorte sølv for at addere lidt råt og utæmmet. Der er bare mange muligheder for sammensætning og materialer der spænder fra det vilde slangeskind til fine silke og det eksklusive lammeskind. Der er nok at putte sine STORY Charms på.

Et unikt mærke

Man bliver hurtigt fanget stil som historie, og der er mere at hente når først man er hooked. For der er ure og ringe, vedhæng og halskæder. Man bliver ikke træt men snarere opstemt når mulighederne og kombinationerne kommer i kurven til betaling. Der er meget der skal ses på og tingene skal vejes på den indre guldvægt inden kortoplysningerne endeligt tastes og forsendelsen kommer i hus. Så er det din tur og med dig i centrum og som med sans for sammensætning får muligheden for at skabe dit udtryk og aftryk til fest og hverdag.