Det kan du som studerende gøre, hvis du får en arbejdsskade

Det kan du som studerende gøre, hvis du får en arbejdsskade

Som studerende er du utroligt afhængig af din indkomst, netop fordi studerende sjældent har mulighed for at kunne tage et fuldtidsarbejde samtidig med studiet. Derfor lever de fleste af et lille studiejob og SU. Men hvad kan du gøre, hvis du oplever en skade på arbejdet, og derfor ikke kan arbejde?

Beregning af erhvervsevnetabsprocent

Det er desværre ingen garanti for, at vi ikke kommer til skade på et tidspunkt. Det kan både være i det private, men det kan også være på arbejdspladsen. Denne skade kan sørge for, at du ikke har mulighed for at arbejde på samme måde eller lige så længe som før, og hvad skal du så gøre? For som studerende er det bestemt ikke særlig fedt, hvis du går udover lønnen. Heldigvis kan du tjekke beregning af erhvervsevnetabsprocent, som hjælper dig med at finde ud af hvad din erstatningspost på dit erhvervsevnetab er.

Endelig afgørelse erhvervsevnetab

Måden hvorpå du lærer mere om din beregning af erhvervsevnetabsprocent er ved at Arbejdsmarkedets Erhvervsforsikring kigger på hvor meget du er i stand til at lave efter skaden, hvortil de sammenligner det med før du fik skaden. Endelig afgørelse af erhvervsevnetabsprocent kommer først når følgende to ting er på plads: først og fremmest, om det er en personskade eller en arbejdsskade, og dernæst at din erhvervsevnetabsprocent er på minimum 15 %. Så hvis du er en studerende med en eventuel skade hjemmefra eller fra arbejdet, så klik på det overstående link, for at finde ud af hvad du kan gøre, for at undgå et kæmpe hak i din økonomi.