Det er vigtigt at spise godt – også i din nye lejlighed

Det er vigtigt at spise godt – også i din nye lejlighed

Rigtig mange af Studenterguiden.dk’s læsere skal til at flytte i egen lejlighed her i, eller efter sommerferien. Der er selvfølgelig rigtig, rigtig meget som skal planlægges og være styr på i den forbindelse og man kan finde en guide til stort set det hele her på siden.

Noget af det vi ikke kunne finde noget om var dog, hvordan man indretter et spisemiljø, som både er unikt (ikke kun IKEA), men som også er til at betale for studerende og nyuddannede.

For et godt spisemiljø er ikke bare vigtigt fordi det er vigtigt, at spise godt og sundt, men også fordi det er i det vi typisk afholder sociale arrangementer og knytter nye bånd.

Hvor finder man unikke møbler til spisemiljøet

Der er selvfølgelig uendelig mange steder, men vi har her valgt, at fokusere på en sund blanding af udvalg, uniqueness og pris.

Det første sted vi faldt over var ebuy24, som specielt brillierer, hvis du står og mangler en spisebordsstol. Deres spisebordsstole starter ved 289 kr. (ved køb af mindst to på en gang) i skrivende stund, hvilket må siges, at være en meget attraktiv pris for en spisestol i unikt design (i hvert fald ift. IKEA).

Derefter ramte vi ind i Jysk, som er stort, men ikke så brugt af unge, som IKEA, hvorfor man få noget lidt mere unikt til billige penge der. Her fangede specielt deres spiseborde vores interesse, som starter fra bare 550 kr. i skrivende stund.

Man må ikke gå ned på belysningen nu når møblerne er så velovervejede og her fandt vi frem til Lampemesteren, som har nogle rigtig lækre lamper, der dog er noget dyrere end gennemsnittet og faktisk også end møblerne. Men vi kunne ikke lade være med at falde for disse Mega Bulb SR2 Pendel, som vil være et hit hos de fleste unge.

 

Bon appetit.