Designskole i Sorø

Designskole i Sorø

I dagens Danmark er der efterhånden et hav af forskellige muligheder når det handler om hvor og hvad man vil gå i skole henne. Det handler i høj grad om hvad man ønsker at læse videre med, men ellers er der forholdsvis frie rammer når det drejer sig om diverse skoler.

Forsøg dig frem

Mange mennesker kan godt lide at udfolde sig på en kreativ måde. Men når der er mange forskellige måder at være kreativ på, så det handler om at finde det man som individ finder interessant og derefter udforske det nærmere. For nogen falder det meget naturligt hvad det er de ønsker at lave til dagligt, men for andre er det ikke helt lige så let, og engang i mellem kræver det at man springer ud i noget og forsøger sig frem.

Bred vifte af kreativitet

Design skole er et hit iblandt mange unge. Det er en måde hvorpå du kan udfolde dig kreativt, og virkelig lægge hjerte og sjæl ind i dét du laver. Når det kommer til en kreativ skole, er der ofte en bred vifte af emner du kan undersøge nærmere. Det handler som udgangspunkt ikke kun om én specifik ting du kan være kreativ med, men mange forskellige muligheder for kreativitet, så du rigtigt kan finde ud af hvad der er dit kald.    

Fokus på testildesign, syning og meget mere

En designskole er mange ting, og hvis du allerede nu synes, at det lyder interessant, så bør du helt sikkert
tage et nærmere kig på det. På denne design skole er der blandt andet fokus på tekstildesign, syning, formgivning, broderi og meget andet. Det giver enhver studerende mulighed for at udforske sine kreative sider, og se om ikke der er en lille kunstner gemt i dig. Det giver også anledning til at få nogle nære venskaber, hvor i sammen kan udforske kreativitet.