Derfor skal du tage på cykel ferie til Bali

Bali er en indonesisk ø, som ligger nord for Australien. Bali er den vestligste af de små Sundaøer, beliggende mellem øerne Java mod vest og Lombok mod øst. Bali er kendt for at have tre store vulkankomplekser, hvoraf Gunung Aqung anses for, at være en af verdens farligste vulkaner. Bali er en af de mest gæstfri øer i Det Indiske Ocean med knap 4 millioner indbyggere, som byder turister velkommen med åbne arme. Se C&C Travels udvalg af rejser til Bali her.

Cykel ferie til Bali er et hit:

Mange turister kommer årligt og besøger Bali på cykel ferie. Cykel ferierne plejer at være et så stort hit, at de fleste vender tilbage. Ferieplanlægninger er meget anderledes end de var for nogle år siden. Fysisk aktivitet er nemlig blevet en så stor prioritering, at folk vælger feriesteder efter hvor der er gode cykelfaciliteter. Bali er et godt cykel ferie sted for hele familien, da man selv kan skræddersy turen efter turisternes behov. Der kan frit vælges mellem ruter med bakker, fladt terræn eller en kombination af begge dele. Der står altid hjælpsomme medarbejdere klar til at hjælpe med ruteplanlægningen.

 

Bali har ry for at have gode cykeludlejningsbutikker med god kundeservice samt suveræn kvalitet af cykler og cykeludstyr. Medarbejderne er altid smilende og prioriterer kundernes ønsker højt. Medarbejderne har en stor faglig viden indenfor cykelverdenen, så de er i stand til, at fortælle om deres forskellige produkter. Udover god kvalitet bestræber cykeludlejningsbutikker sig også for at være billige på markedet. Som turist garanterer man at få den gode og professionelle hjælp, som man har brug.

 

Cykel ferie til Bali er uforglemmeligt:

Bali er fyldt med muligheder og har dermed noget at tilbyde til enhver smag – uanset om man er taget på ferie for at slappe af eller for at opleve noget i den storslåede natur. En cykel ferie til Bali er noget helt specielt og af mange grunde. Med cykel kan man komme rundt på øen og udforske  Balis mange herligheder, heriblandt øens generelle skønhed, udsigter, kulturen, lokale markeder, de flotte strande, smukke skove, byernes udsmykning samt de venlige og meget gæstfri balinesere. Som turist kommer man især tæt på folkefærdet, da de ikke er bange for at vise turister, hvad de går og laver. Alle turister tager fra Bali med en uforglemmelig ferieoplevelse i rygsækken. Dette er endnu en grund til, at Bali har et godt omdømme og så gode anbefalinger som cykel ferie sted.