Derfor skal du rejse til fantastiske Cuba

Derfor skal du rejse til fantastiske Cuba

Der er få steder i verden, der er lige så smukke og kulturelt interessante som Cuba. Her er en masse muligheder for at arrangere en rejse, der passer til lige præcis dine behov - om det er at komme på storbyferie, slappe af på en strand eller at køre rundt i landet i en gammel amerikanerbil. Det kan også være lidt af det hele. En imødekommende befolkning i et af de sidste kommunistiske lande i verden. Hovedstaden Havana byder på både farverige, charmerende bygninger samt en unik mad- og musikkultur. Det er over hele landet muligt at bo i såkaldte “casas”, der betyder hus eller hjem på spansk, og på denne måde komme helt tæt på de lokale for at få en unik oplevelse. Se et godt udvalg af rejser til Cuba - der er til at betale – hos Yaneeda her

Cuba og USA

Cuba er et land som mange mennesker forbinder med en undertrykt befolkning og en magtfuld diktator ved navn Fidel Castro. Folk, der har rejst dertil, ved dog at landet har en hel masse andet at byde på - først og fremmest den rige kultur. Her er et land, hvor håndrullede cigarer og traditionel rom er hverdag. På grund af USA’s handelsembargo på Cuba, efter Fidel Castro kom til magten og introducerede kommunismen, har landet ikke kunnet, hverken eksportere eller importere varer til landet og mest iøjnefaldende købe amerikanske biler. Det betyder, at man har repareret på de gamle biler og derfor kan gader på Cuba være som at træde et skridt tilbage i tiden. Vil du læse mere om Cuba eller lign. rejsedestinationer kan du gøre det her.

Vælg en bæredygtig rejse

Det er vigtigt at passe på et lands kultur og natur. Derfor er det også vigtigt, at når du tager ud og rejser, at dette foregår bæredygtigt. Som turist har man et medansvar for at præservere det, som man netop kom for at opleve. Når det angår Cuba, så står landet over for en kritisk periode. De har åbnet op for, at private kan drive mindre virksomheder og dette er en udvikling, der kan have store konsekvenser på længere sigt. Om dette ender med at være godt eller skidt, har meget at gøre med turistindustrien og det er derfor vigtigt, at du vælger din rejsepartner med omhu. Bæredygtige rejser til Cuba er vigtigere nu end nogensinde. Inden du rejser anbefales det at du tjekker um.dk for at blive opdateret for seneste status.