Den bedste transport som studerende

Den bedste transport som studerende

Uanset om du bor i en storby eller lidt længere ude i provinsen, så skal du finde den bedst mulige måde at transportere dig selv til dit studiested. I bund og grund er det en smagssag, og det kommer ligeledes an på, hvad du har råd til at gøre brug af.

 

Kom fremad på din cykel

De fleste studerende i de store byer er glade for deres cykel, da det en billig løsning ud til studiet. Derudover er det også en god måde at få lidt motion ind i hverdagen, hvis du ikke har tid til at dyrke så meget i din fritid. Det er heller ingen hemmelighed, at du kommer hurtigt fremad.

 

Er en bil en luksus?

Hvis du bor langt fra dit studie, så er du formentlig meget tiltrukket af tanken om en bil. Det kan gøre det lettere for mange, da du derfor ikke skal tænke på den offentlige transports tider. Det er dog en dyr affære at have en bil. Du kan dog finde en billig automekaniker, hvis der bliver behov for det. På et tidspunkt får du trods alt nok brug for en bilmekaniker, hvis din bliver slidt med tiden.

Offentlig transport er altid en udvej

Hvis du ikke har lyst til at cykle på en regnvejrsdag, så er det altid en mulighed at hoppe på bussen ud til dit studie. Ofte er det også en billig løsning, da en bustur ikke behøver at koste alverden. Det kan dog også være, at du er nødt til at tage toget med DSB, hvilket kan være dyrt, hvis du skal langt. Der er dog mange forskellige løsninger, når det angår tog, så hvis du planlægger at bruge det ofte, så kan du ofte finde en form for pakkeløsning, så du ikke skal købe en billet hver gang.