De bedste streamingtjenester – Se vores top 5 her

De bedste streamingtjenester – Se vores top 5 her

Annonce

Der kommer hele tiden flere og flere streamingtjenester og der er ingen tvivl om at de nyeste streamingtjenester skal konkurrere på mange forskellige parametre for at vinde brugernes penge. Derfor har vi her lavet en lille liste med vores top 5 over de bedste streamingtjenester, hvor du får lidt forskelligt information omkring dem hver især, så du bedre kan beslutte dig for hvilke af dem du skal vælge, og hvis vores liste ikke var det du søgte, så er der en anmeldelse af næsten alle streamingtjenester hos stream-tv.dk

Viaplay

Viaplay er uden tvivl en af de mest kendte streamingtjenester herhjemme i Danmark. De har meget dansk indhold med film og serier, men også nogle af de store kendte titler som næsten lige er kommet ud af biografen. Alt i alt en streamingtjeneste med alt både til børn og voksne.

Netflix

Netflix er en af de største streamingtjenester i hele verden, og har et kæmpe udvalg af film og serier med nyt indhold næsten hver dag. Der er ingen tvivl om at Netflix fortjener at være på listen over de bedste streamingtjenester, hvor der ligesom med Viaplay, er masser af indhold til både børn og voksne.

Hayu

Hayu er en amerikansk Streamingtjeneste som nok mest er for voksne, da der ikke er danske undertekster eller dansk tale på nogle af de udsendelser der vises. Det er primært serier som er på Hayu såsom ’’The Kardashians’’ og lignende. Men de har et stort udvalg af disse serier og er derfor også på denne liste.

Danske filmskatte

Danske filmskatte er også en af de lidt anderledes streamingtjenester, men uden tvivl et kig værd. Her kan du nemlig finde en hel masse af de gode gamle danske film og der er ingen tvivl om at de gamle film bare var mere tidsløse end de er i dag, så dem kan man aldrig få nok af at se.

HBO Nordic

Igen endnu en streamingtjeneste som er utrolig kendt af langt de fleste. Titler som Game of Trones og Vikings er nogle af de mest kendte som næsten alle kender den dag i dag. Det er dem som har disse og som gjorde denne i forvejen store streaming tjeneste endnu større.