De 7 bedste studierabatter til dig på SU

De 7 bedste studierabatter til dig på SU

Alle studerende kender det – pengene er små, men købelysten stor. Mange studerende kan have svært ved at få SU’en til at række til hele måneden. Derfor er det også begrænset, hvor mange fornøjelser en studerende har råd til, når de faste udgifter er betalt. Dog er der flere og flere virksomheder, der tilbyder studierabatter til studerende. Det betyder, at du ofte kan finde de ting, du står og mangler, billigere, hvis du blot tager dig tid til at finde en rabatkode. Det tager ikke lang tid, og det er nemt. Du kan for eksempel hurtigt og nemt finde rabatkoder her.

Hvis du er blevet træt af at leve af havregrød og pasta for at få råd til lidt sjov, så læs med her, hvor du finder de 7 bedste studierabatter.

Tøj med rabat

Studerende har også brug for nyt tøj engang imellem, ligesom alle andre mennesker har. For eksempel kan det være nødvendigt at købe en ny vinterjakke til vinteren og nyt badetøj til sommeren. Flere tøjbutikker tilbyder studierabat til studerende. På Missguided.eu får du for eksempel hele 15% rabat, hvis du er studerende, mens du hos Urbanoutfitters.com får 10% rabat på din ordre, hvis du er studerende.  

Rabat på rejsen

Skal du rejse i sommerferien, eller skal du måske på udveksling? Så ved du, hvor dyr sådan en rejse kan være. Dog kan en rejse være ualmindeligt tiltrængt for en studerende, som bruger hele året på at sidde på skolebænken. Du er heldig; hvis du er under 26 år kan du nemlig få en billigere rejse hos Norwegian.com, som tilbyder ungdomsrabat.

 

Køb studierelevante computerprogrammer billigere

Er du træt af udgifter til bøger og skriveprogrammer? Så bliver du glad for beskeden om, at du kan få rabat på alle produkter på microsoftstore.com. Faktisk får du 10% rabat på alle varer på siden – også skriveprogrammer og andre nødvendige, kedelige programmer, som er altafgørende for den studerende.

Gadgets til studievenlige priser

Nogle køber gadgets, fordi de synes det er sjovt. Nogle køber gadgets, fordi det er nødvendigt. Uanset hvad er det rart at få pengene til at række lidt længere. Det kan du på Mackabler.dk, hvor du kan købe kabler og tilbehør til din computer eller telefon. Du får 10% rabat på din ordre, hvis du er studerende.

Briller og solbriller

Er øjnene begyndt at drille? Har du svært ved at se tavlen, når du sidder bagerst i klasselokalet? Måske har du brug for briller. Briller kan være dyre, og derfor kan det virke som en irriterende udgift. Hvis du er studerende, kan du få 10% rabat på alle briller og solbriller fra SmartBuyGlasses.dk