De 5 bedste rejsemål for unge, der lige er blevet student

De 5 bedste rejsemål for unge, der lige er blevet student

Sponsoreret indhold:

Som gymnasiekandidat kan det være fristende at tage på backpacker-ferie efter endt uddannelse. For nogle er det et krav, for andre et ønske - men uanset baggrund er der mange steder i verden, du kan rejse hen som backpacker. I denne artikel guider vi dig til de bedste destinationer for en rygsækrejse.

Thailand

Når man lige er blevet færdig i gymnasiet, så vil man gerne bare afsted. Og dér er Thailand det perfekte sted at starte sin rundrejse. Hvorfor? Tja, for det første er flyvet nemt at finde - mange rejseselskaber har direkte flyvninger fra Danmark. For det andet er der så meget at se og opleve i Thailand.

Du kan tage en tur til Bangkok, hovedstaden, og udforske de mange spændende templer og monumenter, eller du kan slappe af på en af de smukke strande ved Phuket eller Krabi. Uanset hvad du foretrækker, så er Thailand det perfekte sted for dig som backpacker.

Bali

Mange backpackers drømmer om at besøge Bali, og det er ikke uden grund. Bali er en af de smukkeste og mest afslappende steder i verden. Her kan du slappe af på en af de mange strande, eller udforske den frodige jungle på øens bagside.

Du kan også tage en tur til Ubud, hovedstaden, hvor du kan se balinesisk kunst og kultur. Uanset hvad du foretrækker, så er Bali det perfekte backpacker-sted.

Australien og New Zealand

Australien og New Zealand er ofte det første sted, man tænker på, når man snakker om rygsækrejser. Og det er ikke uden grund. Begge lande byder på et væld af oplevelser for enhver smag.

Du kan slappe af på en af de mange strande i Australien, eller udforske den varme regnskov i New Zealand. Uanset hvad du foretrækker, så er Australien og New Zealand to af de bedste steder at rejse hen som backpacker.

Prag

For mange backpackers er Prag det perfekte sted at starte eller afslutte en rundrejse. Hvorfor? Tja, for det første er Prag en af de mest spændende og historiske byer i verden. Du kan tage en tur til Prags slot, eller udforske de mange smukke kirker og klostre.

For det andet er flyet til Prag let at finde - mange rejseselskaber har direkte flyvninger fra Danmark. Uanset hvad du foretrækker, så er Prag det perfekte sted for dig som backpacker.

Destination Well Known har mange gode rejseguides til både Prag og flere andre rejsemål, der er perfekte for unge.

Mexico

Mexico er et af de bedste steder at rejse hen som backpacker, hvis du søger en spændende og afvekslende rejse. Mexico byder på en lang række oplevelser, lige fra de store byer som Mexico City og Guadalajara til de mindre provinsbyer og strande.

Du kan udforske Mayaruinerne, eller tage en tur til Acapulco og slappe af på stranden. Uanset hvad du foretrækker, så er Mexico et perfekt backpacker-sted.

Rigtig god rundrejse.