Danske linkbuilding-virksomheder er blandt Europas bedste

Danske linkbuilding-virksomheder er blandt Europas bedste

I takt med at samfundet verden over hurtigt bliver mere og mere digitaliseret, så opstår der helt nye behov og muligheder for markedsføring. Internettet er hurtigt blevet til virksomhedernes største jagtmark for at finde nye kunder og holde kontakten til allerede eksisterende kunder, og den overordnede metode der bruges til at få dette til at svinge kaldes SEO. 

SEO er kort for “Search Engine Optimization” (søgemaskineoptimering), og et af de vigtigste værktøjer i denne metode kaldes for linkbuilding. Danmark er et af Europas førende lande, når det gælder linkbuilding, og der er specielt tre selskaber, der i en treenighed leverer kvalitet, og sammen har vokset sig store. De er We Digitize, MadEye Digital og Scriptomist. I denne artikel vil vi komme dem nærmere samt diskutere, hvad der er smart ved linkbuilding.

Hvad er linkbuilding egentligt?

For at forstå hvad humlen er ved det hele, så er vi nødt til kort at definere, hvad linkbuilding er. Linkbuilding er en proces, hvorved man åbner døre fra en hjemmeside til en anden på kryds og tværs. Disse døre kaldes også for backlinks. Målet er at øge trafikken til ens hjemmeside ved at skabe nok backlinks af solid kvalitet. 

Meget linkbuilding sker faktisk lidt af sig selv. Det kan være, når et nyhedsmedie skriver en artikel, og linker til en blog, eller hvis en virksomheds blogindlæg linker til en undersøgelse. Men guldet begynder rigtigt at vise sig, når der laves en bevidst indsats for at intensivere linkbuilding-processen gennem en overlagt strategi.

Hvis du yderligere vil lære mere om linkbuilding, så besøg linkbuilding Danmark. Her finder du en masse uddybende informationer om linkbuilding og processens fremgangsmåder.

De 3 selskaber og deres samarbejde

Vi nævnte selskaberne We Digitize, MadEye Digital og Scriptomist i begyndelsen af artiklen. Sammen udgør de en stærk trio inden for linkbuilding, hvor få kan kalde sig for aktuelle rivaler. 

We Digitize har siden 2007 arbejdet med linkbuilding professionelt, og leverer det nu til nogle af verdens største selskaber, specielt i industrier vedrørende gambling, finans og kryptovaluta. MadEye Digital er en del af We Digitize gruppen, men agerer autonomt fra deres kontorer i København. De er specialister i linkbuilding indenfor Danmark, Norge, Sverige, Finland og Tyskland.

Sammen har disse to selskaber et massivt katalog af hjemmesider verden over, der kan bruges til ekstensive og skræddersyede linkbuilding-kampagner for enhver type af virksomhed, der vil styrke deres tilstedeværelse på internettet. Koblet med deres mange års erfaring indenfor linkbuilding og online marketing er der hundredvis af virksomheder i hele verden, der har haft stor gavn og nytte af deres linkbuilding-kampagner. 

Til sidst har vi Scriptomist, der specialiserer sig i at lave indhold til alle former for SEO- og markedsføringsformål. Mere om deres betydning for linkbuilding-arbejdet i næste afsnit. 

Teksten danner grundlaget for effektiv linkbuilding

Linkbuilding sker ofte i form af advertorials (reklamer formet som en journalistisk artikel), man får publiceret på hjemmesider, der har gode “metrics”. Teksterne skal være af god kvalitet, og passe til de pågældende hjemmesiders indholdskriterier. 

Når linkbuilding-kampagnen er blevet stablet på benene, og hjemmesiderne udvalgt, så skal der gang i tekstproduktionen. Det er her, Scriptomist træder ind, og virkelig gør en forskel, når det gælder linkbuilding. Deres hold af journalister står altid klar til skabelse af advertorials, SEO-tekster, oversættelser og indhold til hjemmesider på mange af verdens sprog.

Hvis du vil lære mere om deres arbejde og succeshistorier, så besøg Scriptomist her, og se, hvordan de bidrager til en succesfuld linkbuilding-kampagne.

Bannerførerer for fremtidens markedsføring

We Digitize, MadEye Digital og Scriptomist er tre danske bannerførerer indenfor fremtidens markedsføring. 

Internettet spiller en større og større rolle i vores private liv for hver dag, og forretningsverden er ikke en undtagelse. 

SEO-løsninger i markedsføring har længe vist sig at være stærkt effektive under disse omstændigheder, og trioen her er nogle af Europas bedste til det. Medmindre internettet forsvinder natten over, så sker der højst sandsynligt ikke de store ændringer i dette faktum.