Danmarks bedste arbejdsplads

Danmarks bedste arbejdsplads

Elbek & Vejrup, som er særligt kendt for deres ekspertise inden for Microsoft Dynamics 365 Business Central, blev kåret som IT-branchens bedste danske arbejdsplads 2017. Virksomheden har en klar medarbejderstrategi, behagelige rammer og efteruddannelse på meget højt niveau, og disse faktorer gør ifølge Great Place To Work arbejdspladsen til landets bedste.

 

En ærefuld pris

Det var Great Place To Work, som kårede Elbek & Vejrup til Danmarks bedste arbejdsplads. Great Place To Work analyserer og certificerer virksomheder på globalt plan og betragtes som en førende autoritet på området. Derfor er prisen er stor anerkendelse til den danske virksomhed, der på mange måder er et best practice-eksempel på et effektivt arbejdsmiljø med en stærk, kollektiv medarbejderkultur.

 

Et best practice-eksempel

Der er flere grunde til, at Elbek & Vejrup slog de øvrige IT-virksomheder i kapløbet om at blive Danmarks bedste.

For det første går de meget op i at kunne tilbyde deres medarbejdere fleksible arbejdstider. Det skyldes, at virksomheden ønsker en god balance mellem arbejds- og privatliv. Derfor er medarbejderne i høj grad med til at planlægge deres egen arbejdsdag og har også mulighed for at arbejde hjemmefra.

For det andet er medarbejderudvikling også et vigtigt punkt på Elbek & Vejrups dagsorden. De er åbne for alternative måder at løse opgaver på, og opfordrer medarbejderne til at dele nye ideer og forslag. Medarbejderne spiller således en væsentlig rolle i virksomhedens udvikling.

Derudover gør virksomheden også en stor indsats, når det gælder medarbejdersundhed. Arbejdspladsens kantine serverer sunde måltider, og et fitnessrum er også tilgængeligt.

Alt i alt er Elbek & Vejrup et godt forbillede ikke kun for IT-branchen, men for alle typer virksomheder uanset fagfelt. Medarbejdernes trivsel er i fokus, og ledelsen mener selv, at den høje medarbejdertilfredshed er nøglen til virksomhedens store succes.

Nyuddannet på den gode arbejdsplads

Som studerende er man i gang med at forberede dig selv på at træde ud på arbejdsmarkedet efter endt uddannelse. Man tilegner dig hele tiden ny viden om sine fag- og interesseområder og glæder sig sandsynligvis til at komme ud og afprøve teorien i praksis. Som færdiguddannet er det derfor en klar fordel at blive del af en god arbejdsplads, der netop giver mulighed for professionel og personlig udvikling. Det kan dog være svært at udpege den gode virksomhed, men hvis man under jobsøgningen har Elbek & Vejrups medarbejderværdier i baghovedet, kan det ikke gå helt galt.