Daniel Wellington ure - fra backpacker til stilfuld designer

Daniel Wellington ure - fra backpacker til stilfuld designer

Mange med smartphones tænker ikke mere over, hvordan man fandt ud af hvad klokken var før mobiltelefonen blev allemandseje. Nu kan man blot kigge på sin telefon, mens man skriver en sms, hvis man er i tvivl om man er sent på den. Alt er blevet så digitalt og online.

Det er nu telefonen der vækker dig om morgenen og det er telefonen der holder styr på dit liv hele dagen. Det kan være stressende altid at være på og skulle føle presset på sine skuldre hver dag i forventningen om at være online 24/7 i den digitale verden.

Savner du den analoge tid, hvor verden var mere jordnær, eller er du en stor fan af retrodesign og stilarter, så tøv en kende og hold en pause, mens du finder dig selv med Daniel Wellington.

Denne mand er grunden til at Daniel Wellington ure findes i dag, men han er ikke selv ejer af brandet. Han var sikkert ikke selv klar over at han ville blive inspiration til dette klassiske ur med læderrem eller sort-grå nylonrem, da han mødte backpackeren Filip Tysander i Australien.

Filip Tysander og Daniel Wellington mødtes i 2006 og det var her Filip fik en stor interesse for den simple minimalistiske stil, som Daniel Wellington præsenterede for ham.

Stilen går tydeligt igen i uret, som blandt andet Plaza Ure & Smykker er forhandler af.

Ure bruges ikke så meget mere for at se hvad klokken er, men mere for at signalere en livsstil eller et opgør mod det digitale. Det bruges som et smykke eller et symbol, der viser velfærd og overskud.

Skal du have dit eget Daniel Wellington ur, så kig ind på siden.