Boost din karriere inden for marketing med en podcast

Boost din karriere inden for marketing med en podcast

Som studerende i marketing, så ved du sikkert allerede en hel del om at promovere og brande den virksomhed eller det projekt, som du er tilknyttet. Men markedet for marketing er rigtig stort, og det kan være svært at udmærke sig som den, virksomhederne skal ansætte, når du engang bliver færdig.

For at skille dig ud, er det derfor en god idé at lave et projekt, der får dig til at skille dig ud fra mængden. Mange lander et godt studiejob under deres studietid, men dette er langt fra godt nok. For de fleste kan blive ansat et relevant sted, men få kan tænke ud af boksen.

 

Skil dig ud med en marketing podcast

Du er nødt til at tænke i nye og meget anderledes baner, når du skal kreere dit projekt i løbet af studietiden. Tænk over hvad der er moderne, og hvad folk lige nu er ret vilde med.

Det kunne meget vel være en god idé at lave en podcast. Podcast er lige nu yderst populære og bliver hørt af flere og flere mennesker. De kan handle om alt fra musik til kongerækken. Det vigtigste er, at de er opbygget på en fængende og sjov måde. Du kan få hjælp og inspiration hos Help Marketing, som gør at du kan tage din digitale markedsføring til det næste niveau.

Hvorfor lige podcast?

Men hvorfor har lige netop podcasts egentlig vundet så stor popularitet som formidlingsform i det moderne samfund? Det skyldes, at de passer perfekt ind i en travl hverdag, hvor folk sjældent har tid til at standse op og fordybe sig. Endvidere er Help Marketings fri for støj så du får optimalt udbytte af din tid samt sørger for at dine lytter for maksimal udbytte ud af deres tid.

Podcasts kan man nemlig høre, imens man laver alt mulig andet. Man kan have dem i ørerne i bussen, mens man laver mad eller når man går og rydder op. Og dette er noget, som de travle danskere kan lide. At lave en podcast forøger således chancen for, at folk vil lytte til dit budskab.

 

Lær at podcaste

At podcaste er selvfølgelig en kunst, og pønser du og dine medstuderende på at lave en podcast om dette emne, så er det en enormt god idé at tage et podcastingkursus, inden i går i gang. Et podcast kursus vil giver jer en række forskellige værktøjer; for eksempel teknisk viden om udstyr og klipning samt viden om, hvordan men opbygger godt indhold.

For at lære at lave podcast skal i derfor først og fremmest finde frem til en podcast guide. En guide vil typisk kunne være en form for manual med titlen ”lær at podcaste”. Men en guide kan også være en fysisk person, som afholder et kursus.

 

Det skal du huske

Det er virkelig gavnende at tage på et podcast kursus eller læse en podcast guide grundigt. Her får du nemlig de helt basale værktøjer, som du skal bruge for at komme godt i gang.

Husk samtidig at det er enormt vigtigt, at din podcast er unik. Der er mange om buddet derude, og det er essentielt, at dit bud på en podcast skiller sig ud på en positiv måde.