Bliv klar til studiestart

Bliv klar til studiestart

Annonce

Hvis du har søgt ind på drømmestudiet, så er der en masse ting du skal have på plads inden start. Selvom du måske allerede er startet på uddannelse her til februar, så er der nok et par ting i denne artikel som vil gøre dit liv som studerende lidt mere behageligt.

Det kan være hårdt at studere, hvorfor man må optimere der hvor man kan, for at gøre det nemmere for sig selv. Der er nemlig en række tiltag man kan gøre allerede inden man starter på studiet, for at være forberedt på det er i vente. Og hvis du er startet på vinterstart i år, så er det ikke for sent at få tingene på plads, selvom du måske er kommet ind i rutinen. 

Accepter at starten virker uoverskuelig

Det første dus skal gøre er at være indforstået med, at starten vil blive lidt hård. Når man starter på et nyt studie, er der mange ubekendte. Det betyder også, at man får utroligt mange nye indtryk, og man forsøger samtidig at læse så meget op på alle timer man kan. Det er der såmænd heller ikke noget i vejen med, men man finder hurtigt ud af, hvor man skal lægge sin energi, og hvor man ikke behøver at ligge så meget energi. Med det sagt, så betyder det ikke, at du ikke til tider vil sidde begravet i bøger. Det kommer helt sikkert til at ske. Men sørg for at du ikke stresser den første måned, bare fordi du føler dig bagud eller synes der er meget at se til. Du skal nok finde ud af arbejdsfordelingen med tiden. 

En pålidelig bærbar computer

Det er rigtig vigtigt at anskaffe sig en pålidelig computer. Det sidste man vil have til at ske, er at man mister sine filer fordi den pludselig går i stykker. Derfor er det altså en rigtig god investering at købe en ny computer hvis du har mistanke om, at den gamle er ved at stå af. Det behøver ikke at være den nyste Mac Book Pro, men simpelthen bare en nyere computer der kan holde 3-5 universitets år. Så er det selvfølgelig en fordel, hvis den er lidt hurtigt. Det er træls at sidde med en langsom computer til eksamen eller forelæsningen. Hvis man har pengene, så kan det være en god ide med en Mac Book. Man betaler lidt mere for brandet, men man får samtidig også en del mere kvalitet end mange andre computerbrands. 

En behagelig taske

Du kommer til at gå frem og tilbage mellem universitet og hjem mange gange. Derfor er det vigtigt med en taske som kan opbevare sine bøger og computer sikkert, men samtidig også være behagelig. Her er en crossbody taske et godt bud, da den ofte har en lomme dedikeret til din bærbar

computer, hvorfor den ligger bedst beskyttet. En crossbody taske kan også bæres på mange måder, og er super hurtig lige at svinge over skulderen hvis man skal hurtigt ud ad døren. Der er ingen tvivl om, at det er den foretrukne taske til universitetsstuderende.