Bliv en del af et ambitiøst vikarbureau

Bliv en del af et ambitiøst vikarbureau

Vikarbureauet Personale-Match har et stort udvalg af ambitiøse vikarer, der bliver matchet mulige arbejdsgivere. Bureauet lægger vægt på at arbejdsgiver og medarbejder passer sammen, så begge parter får mest ud af samarbejdet.

Hos Personale-Match gør de en dyd ud af at sammensætte det bedste match af både arbejdsgivere og personale. Virksomheder oplever i dag, at markedsvilkårene for service, handels- og ordreproducerende virksomheder kan være vanskelige. Bureauet Personale-Match ønsker derfor at løse problemet med specialiserede vikarer, der passer til arbejdsopgaven.

Som arbejdsgiver kan dette betyde, at man slipper for den krævende ansættelsesproces, hvor de selv skal finde de rette medarbejdere, oplæring og unødvendige lønomkostninger i mindre travle perioder. Ved at bruge vikarer kan man nemlig finde medarbejdere til netop det behov, der er på det pågældende tidspunkt. Vikarbureauet sørger for at finde de rette kandidater til virksomheden, så de nemt kan finde det rette match.

 

Vikarer der passer til stillingen

Hvis man vælger at indgå et samarbejde med vikarbureauet, så får man adgang til en stor database, hvor der er specialiserede vikarer, der er klar på at arbejde og til at prøve nye udfordringer. Når man som virksomhed vælger at bruge vikarer, så behøver man ikke gå på kompromis med hverken service, levering eller kvalitet i forbindelse med arbejdet. Vikarerne får opgaver, der passer til deres kompetencer og de arbejder altid under gode og rimelige vilkår.

Personale-Match sørger for at sætte sig ind i de forskellige virksomheder, og sørger for at medarbejderne er klar på de enkelte vilkår, processer og arbejdskultur. Bureauet kan levere vikarer fra time til time, og det er derfor muligt at få en medarbejder til projektet med det samme.

 

Vikarbureau i København

Personale-Match har kontor centralt på Sjælland har mere end 5000 aktive vikarer. Bureauet sørger altid for personligt at følge op på vikarernes arbejdsindsats ved at besøge de enkelte virksomheder. Det er med til at sikre, at arbejdet altid er i top og at virksomhederne er tilfredse med sine nye vikarer. Det er muligt at få de samme vikarer flere gange, så man får en vikar med det samme ”ansigt”.