Bliv en bedre kæreste med overraskelser

Bliv en bedre kæreste med overraskelser

Piger elsker overraskelser. De elsker at få blomster i ny og næ, så de ved du tænker på hende. Hvis et parforhold skal fungere godt, vil det kræve små overraskelser i løbet af året, så hun aldrig kan vide sig sikker på hvornår du overrasker hende igen. Man kan hurtig løbe tør for idéer, hvis man allerede gør det et par gange om året. Hvis du slet ikke gør det, er det nu du skal følge med. Vi har samlet en liste over ting, som helt sikkert vil feje benene væk under din kæreste.

Pels

Du tænker sikkert en pels koster kassen, og det kan være en bekostelig affære, at købe en pels til kæresten. Priserne på pels i Danmark er faldet i løbet af de seneste år samt mere konkurrence er kommet til, som har været til gavn for forbrugerne. Det er muligt at købe flotte pelse til et par tusinde kroner, så alle har mulighed for at være med. Man finder et flot udvalg hos Furbazaar, hvor priserne starter lavt og selvfølgelig ender på flere tusinde kroner. Jeg har selv købt en pelsjakke til min kæreste, som hun blev virkelig glad for.

Spaophold

Dette er en rigtig klassiker, men alle piger elsker det. Man kommer væk fra sin travle hverdag fyldt med lektier og spenderer tid med sin kæreste. Det kan både arrangeres med en tur til udlandet, da det i sær i Sverige er yderst billigt i forhold til Danmark. Hvis i tager ud fra Danmarks grænser, kan i se ny kultur og prøve ny mad.

Skøjte

En af de helt billige overraskelser, hvis pengene ikke rækker så langt. I er sikkert ikke særlig gode til at skøjte, men det er lige netop det som gør det sjovt. Man kan skøjte i hele vinterhalvåret, og man får mange timers sjov på isen. Man skal dog passe på man ikke ender med skader, så husk evt. sikkerhedsudstyr, hvis i er helt nybegyndere.

Vil du gerne læse flere gode råd til at være en drømmekæreste, kan du læse flere tips til at være en bedre kæreste.