Biopejs i lejlighed som studerende – må man bruge en bioethanol indendørs?

Biopejs i lejlighed som studerende – må man bruge en bioethanol indendørs?

Annonce

Bor du i lejlighed og har altid drømt om at få en brændeovn, men har ikke haft mulighed for det, fordi man i den lejlighed du bor i, ikke må have en brændeovn? Så er en Biopejs måske svaret på dine bønner. En biopejs kan sættes op overalt og kræver ikke at du har en skorsten, hvilket naturligvis gør at det er langt lettere at få brændeovnseffekten uanset hvilken bolig du befinder dig i. Det er ikke sikkert at du har prøvet en biopejsfør, men en biopejs bruger bioethanol som er en blanding med hele 96% sprit, hvilket betyder at det brænder utrolig let og er oplagt til at bruges i en biopejs.

Hvor køber man bioethanol?

Bioethanol relativt let at købe og findes i mange forskellige butikker, men du kan f.eks. købe bioethanol her hvor der findes utallige af muligheder for at købe bioethanol i både store og små mængder hvilket naturligvis gør det nemmere at afprøve det. Når man køber bioethanol, så er det vigtigt at du holder øje med hvor meget sprit der er i den bioethanol så du er sikker på at du rent faktisk får noget der kan anvendes indendørs. 

Kan man bruge en biopejs indendørs?

Der er mange er der er i tvivl om du kan bruge en biopejs indendørs, hvilket giver god mening, da det trods alt kommer af navnet pejs, som kræver at man har en skorsten som kan aflede alt røgen. Det er vigtigt at du holder godt øje med hvilken biopejs og hvilken bioethanol du køber, da der naturligvis er stor forskel på de forskellige typer, men stort set alle biopejse kan bruges indendørs uden problemer. Det er dog vigtigt at huske at der findes mange forskellige modeller, hvor du f.eks. kan finde modeller som rent faktisk hedder indendørsmodeller, som naturligvis er beregnet til at blive brugt indendørs. Du kan på en side som Mtas.dk finde en masse forskellige modeller hvor du kan finde en biopejs indendørs her hvis du er på jagt efter en biopejs til lejligheden.