Billigt sommertøj til studerende på nettet

Billigt sommertøj til studerende på nettet

Sommeren begynder for alvor at vise nogle af de takter, som vi alle efterspørger. Solen titter frem, og temperaturet stiger til den gode side af 20 grader, hvilket betyder at samtlige danskere skynder sig ud og får noget farve på kroppen! Det glæder nemlig om at nyde sommeren og solens varme stråler mens den er her, for lige pludselig er den væk igen! 

Varmere vejr betyder også at vi må skifte beklædningen. De lange bukser pakkes pænt sammen, og erstattes af nogle lækre sommershort, en nydelig sommerkjole, eller en dejlig løs overdel. En tendens kan dog være, at man hvert år bliver overrasket over hvor ”ikke-smart” sidste års garderobe er den dag i dag. Du må dog klare de første sommerdage i sidste års flotteste modeller, før du igen kan skaffe dig nogle nye og lækre sommerklæder. 

Som studerende er det nok ikke pengene der er flest af, derfor behøver du måske heller ikke at gå efter de lidt dyre mærker som Ganni, American Vintage eller de andre dyre brands. Du kan søge lidt alternativer og få nogle super flotte styles fra andre brands, som ikke har tårnhøje priser, men derimod blot et lækkert design i en overraskende god kvalitet!

 

Køb dit sommertøj på nettet og spar penge!

Som overskriften så pænt indikerer, så bør du shoppe noget af dit sommertøj på internettet. Det er blevet markant nemmere at shoppe løs på nettet uden at det koster dig ekstra. Du skal selvfølgelige, med mindre du køber for en god slat, betale for fragten, men det er ofte sparet alligevel. Mange webshops giver dig muligheden for nemt at bytte de varer du ikke kunne bruge, hvilket de tilbyder helt gratis. 

Hvis du er i tvivl om hvorvidt du skal have din sommerkjole i Medium eller Large, så kan du faktisk frit bestille en af hver, hvorefter du blot gratis returnere den model som ikke passede. Det samme gælder også hvis du er i tvivl om hvilken farve din næste crossover taske skal være. Så bestiller du blot en sort og en grå, hvis det er farverne du er helt vilde med. 

En af de mere populære webshops, som for alvor er sprunget frem i 2017 er webshoppen Trendday – du kender den måske hvis du er en ung studerende. De har en super dejligt udvalg af smarte styles, og du finder helt sikkert noget for din smag i deres store sortiment. Vær i sær opmærksom på det lækre udvalg fra TDY Design. Her får du meget kvalitet for pengene! 

Alt dette kan du gøre med et kølig glas rosé vin på terrassen, hvor du ikke får stress over de mange andre kunder, som netop også har opdaget af deres garderobe heller ikke er helt up to date. Hvis du derimod er til shopping sammen med veninderne, så kan du selvfølgelig stadig tage en tur i det lokale center, hvor du så bør målrette din søgning efter butikker som H&M og andre tøjbutikker der sælger tøj lidt billigere end andre!

 

Husk at nyd sommeren, men husk solcreme.

Når du har dit smarte og lækre sommertøj på plads, så skal du selvfølgelig ud at nyde solen, men husk nu at brug solcreme. En undersøgelse har for nyligt vist, at hele 46% af alle danskere sidste år blev solbrændt, hvilket kan have nogle ubehagelige konsekvenser for din hud. Så gør dig selv en tjeneste blot at blive brun vha. solcreme, og undgå at ligge for mange timer uden solcreme – det er for din egen skyld!