Billig gave til familien - lav din egen familiekalender

Billig gave til familien - lav din egen familiekalender

Hvis du er løbet tør for julegaveideer til familien, så kan du give en familiekalender, som kan holde styr på hele familiens mange aktiviteter. Læs med her og få tips til, hvordan nemt og billigt kan kreere en familiekalender.

Det er ikke altid nemt at finde på nye gaveideer til familie eller venner – og især ikke hvis gaven også skal være til at betale på en SU. Hvis du gerne vil kreere en personlig gave til din familie, som samtidig hjælper dem med at holde styr på hverdagen, så kan du kigge i retningen af en familiekalender, som faktisk er en ret genial gaveide for den travle familie med mange aktiviteter at holde styr på.

På den måde kan den travle familie holde styr på, hvornår der er børnefødselsdag i børnehaven, hvornår lille Oscar skal til fodbold og Anna til karate. Familiekalenderen kan nemlig indeholde op til 5 personer med hver deres navn – det betyder der er rigtig fin plads til at notere aktiviteter på hver enkelt dag for hvert familiemedlem. Kalenderen er i A3 og er opbygget med en måned på hver side. Så der er rigtigt med plads til at få et godt overblik over hver måned.

Familiekalenderen indeholder også ugenumre og helligdage, så det behøver du ikke tænke over. Det er altså den perfekte personlige gave til din familie, som har sikkert har en travl hverdag fyldt med aktiviteter. Den vil helt sikkert gøre stort gavn og give masser af glæde – og så er det faktisk ret nemt og billigt at få lavet. Du kan sagtens bruge dine egne billeder til kalenderen. Du skal bare sørge for at billederne er i en ordentlig kvalitet.

Kalenderen er samlet med en fin spiralryg, så det er nemt at bladre og familien kan hænge den op på væggen, så alle kan følge med.