Billig bil i den kolde tid - Brændstof inkluderet.

Billig bil i den kolde tid - Brændstof inkluderet.

Nu går vi den våde og kolde tid i møde. Det er her det ville være dejligt at have en bil. Men hov! Det kan du faktisk have uden at eje den. Du behøver heller ikke betale dyre domme for at leje en bil. Du kan bare tilmelde dig Delebilsordningen hos Hertz. Det er endda også Hertz der betaler for benzinen, så du behøver ikke tænke på hvor meget du fylder på.

Hertz Delebil er flotte, miljørigtige biler, der holder dig tør på vej til skole eller arbejde. Du behøver kun at holde brændstofpistolen når du fylder brændstof på bilen, så klarer Hertz resten med at holde din bil.

For et månedsabonnement for kun 300 kr. kan du booke bilen lige når du har brug for den og afhente den i nærheden af dig. Brændstofforbruget er indregnet i prisen, så du betaler blot en lav timepris og en kilometerpris.

Det er gratis at tilmelde sig ordningen, så du kan blot booke løs.

Her kan du beregne hvad det vil koste dig at abonnere på delebilen og bruge den så meget som du har brug for det.

https://www.delebilen.dk/priser/vores-priser/

Du kan også vælge en Pay & Go løsning, hvor du ikke skal betale abonnement. Det er bedst til dig, som kun skal bruge bil en gang imellem.

Så lad cyklen stå henover vinteren, og tag bilen. Så er din cykel også fin igen til foråret, så du slipper for at betale cykelsmeden for at udskifte diverse rustne og ødelagte dele. (og der er ingen der punkterer den eller stjæler den så længe.)