Klik her for at komme til Penge-sektionen, hvor du finder flere artikler omkring a-kasser, forsikringer og banker målrettet unge og studerende

Betalingsløsningen til Facebooksælgere og iværksættere.

Betalingsløsningen til Facebooksælgere og iværksættere.

Millioner af mennesker bruger dagligt Facebook og en stor del af disse har allerede indset, hvor smart en platform det er til nemt at komme i kontakt med andre og formidle noget til hinanden.

De fleste bruger blot platformen som daglig kommunikation, men rigtig mange er begyndt at bruge den til at sælge varer, som for eksempel tøj. Salg af varer via Facebook er eksploderet over hele verden og er blevet en stor konkurrent til andre platforme, som Den Blå Avis og lignende sites. 

Er du også en af de mange der sælger varer på Facebook? Eller er du iværksættertypen, der gerne vil starte en webshop? Så bør du nok læse lidt videre i forhold til at se de muligheder du har for at modtage betaling.

Den største udfordring i en handel er som oftest betalingen. Der findes mange betalingsløsninger, som store webshops benytter sig af. Men som almindelig person er det alt for besværligt at oprette en webshop, bare for at sælge noget af det tøj fra tøjskabet du alligevel aldrig får brugt.

Du kan altid bede dem du sælger tøjet til om at overføre pengene via Mobilepay. Men mange vil gerne have en større sikkerhed når de betaler til vildt fremmede mennesker, ligesom du gerne vil have sikkerhed for at få pengene fra ligeså vildt fremmede mennesker.

Med YourPay DK er løsningen kommet til dig, som sælger tøj på Facebook, dig der tit er på loppemarkedet med en stand eller dig, som vil starte en lille webshop for at se om det er noget for dig.

YourPay er en simpel betalingsløsning, som er gjort forståelig. Du behøver ikke tænke på at du skal have et større system sat op og kontakte diverse instanser for at få dem til at godkende dig. Med YourPay kan du også tage imod smsbetaling.

Normalt skal man både kontakte NETS og have en indløsningsaftale, samt finde en udbyder af såkaldte gateways, som er den platform, hvor pengene modtages og videreføres på.

Hos YourPay er det hele i en løsning.

Som helt nystartet iværksætter eller blot som Facebooksælger, så slipper du for det store besvær og masser af gebyrer og afregninger. Du opretter et betalingslink på din side, som du sender til kunden, eller som kunden klikker på og herefter udfylder kunden selv sine kortoplysninger. I løbet af 10 dage vil de stå på din konto. Simpel Pay as you go løsning, der er til gavn for alle parter.

 

Hvorfor opstod YourPay?

Som så mange andre ideer opstår de som oftest når et problem melder sig på banen. I YourPays tilfælde havde grundlæggeren Mathias Gajhede lavet en webshop og ville til at sælge IT udstyr. Han ansøgte om en betalingsløsning hos NETS, men ansøgningen blev ikke godkendt. Han havde lagt et større ansøgningsgebyr, som han derfor mistede. Som nystartet webshop, hvor hver eneste krone spiller en stor rolle valgte han derfor at tage sagen i egen hånd. 

Visionen i YourPay er at hjælpe iværksættere og nystartede webshops med at gøre det enkelt at få oprettet en betalingsløsning, som samtidig også har nogle lave omkostninger og som er fri for bindinger. Det er det der skal til for at hjælpe de små virksomheder i gang og det er det YourPay tilbyder.

YourPay spiller sammen med de mest almindelig kendte shopsystemer, som Shopify, Magento, Prestashop og Woocommerce og har en række fordele, som er vigtige for den nye iværksætter. Blandt andet har YourPay udviklet Kunstig intelligens for at sikre mod kreditkortsvindel, og samtidig er 3D secure med til at øge sikkerheden på din webshop ved at sende en bekræftelses SMS til kunden.

Der handles for ca. 100 milliarder kr. om året i de danske webshops. Mange af disse penge går til høje gebyrer hos forskellige gateways og betalingsløsninger.

Er du klar til at starte din egen webshop men vil have fair gebyrer på dine betalinger, så står YourPay klar med en løsning til dig.