Badning er for alle i denne fantastiske sommer

Badning er for alle i denne fantastiske sommer

Der har i mange år, i modebranchen, været fokus på, at det ikke i lige så høj grad som tidligere må være sygeligt tynde modeller, der præsenterer de nye kollektioner. Dette selvfølgelig fordi, at det giver et urealistisk billede af normen for specielt unge piger, som tror det er normalt at være meget tynd.

Dette har desværre også en række følgevirkninger, så som, at unge får anoreksi og andre spiseforstyrrelser, men også forskellige former for social angst, der kan tage form på en række forskellige måder. F.eks. ved at unge piger ikke vil skifte tøj i omklædningsrum med andre, eller ikke vil på stranden i badetøj.

Det er normalt og der findes løsninger

Hvis du er en af de mange, der føler dig for tyk eller lider af spiseforstyrrelser eller lignende, så er der masser af hjælp, at hente. F.eks. er landsforeningen for spiseforstyrrelser og selvskade stedet, hvis det tager sig udtryk i madvaner o.l. 

Men er du bare lidt større end gennemsnittet og synes du ikke det er til at finde butikker med badedragt plus size, så kan du f.eks. finde rigtig flot badetøj til store kvinder online, så du ikke behøver, at spørge i en butik, eller blive set af venner og bekendte i situationen.

Er du enten lidt for tynd pga. spiseforstyrrelser eller lidt større end du ønsker, så er det ikke noget du må lade din hverdag påvirke af. Der er masser lige som dig og det er næsten mere unormalt, at være normalt efter dagens standarder. 

Så selvfølgelig skal det anderkendes og løses, hvis der vitterligt er et problem, men sandsynligvis, så stiller du alt for store krav til dig selv og du bør i stedet acceptere, at modeindustrien på trods af forbedringer stadig har et urealistisk billede af normen og være glad for, hvem du er og hvad du har og ikke lade dig begrænse af det.

God sommer!