Alt du behøver til byturen

Alt du behøver til byturen

Selvom du bruger det meste af din tid på at studere, så er det også rart med et afbræk en gang i mellem. Sådan et afbræk kunne være en bytur med veninderne, hvilket kan være tiltrængt efter en lang uge på studiebænken.

Lille spejl på væggen der, hvem er smukkest på klubben her?

Når du skal ud, er det ikke nok at invitere veninderne over, have købt ind til lækre drinks og have fundet den perfekte partyplayliste. Nej, du skal også have styr på tøj, make up og hår. Det første og vigtigste er at finde den perfekte festkjole. Hele aftenens udfald kan blive afgjort af dit tøjvalg. Når tøjet er på plads (sørg altid for at have en reserve kjole eller to, hvis der opstår tøjkrise midt i det hele), så skal der ordnes make up og håret skal sættes. Herefter kan veninderne gøre sin entre og i kan drikke lækre drinks inden i tager videre i byen.  

The essentials  

Når du smutter i byen, er det vigtigt at vedligeholde make uppen, da den efter mange timer, utællelige drinks og svedige danetrin, let kan falme. Derfor bør du altid have en mascara, pudder og læbestift i din DAY taske. En taske, der er perfekt til byturen, da den udover at være stilet også kan indeholde både make up, pung og op til flere jakker. Så spare i penge på garderoben.  

Bliv inspireret

Hvis du har brug for flere gode tips og vejledning, kan du besøge Trenden.dk, hvor du kan få en masse information, inspiration og viden omkring mode og trends. Her kan du finde alt lige fra hvilken gallakjole du skal vælge til hvilken badesandal der er in. Moden skifter hele tiden og trends kommer og går, så sørg for at kende de helt rigtige.