Akustikplader - hvad er det?

Akustikplader - hvad er det?

Annonce

Har du prøvet at arbejde på et kontor, hvor du på grund af larm næsten ikke kan høre, hvad der bliver sagt? Måske har der samtidig været meget ekko i lokalet? Det er ikke usandsynligt. Der kan nemlig nemt opstå et højt støjniveau i kontormiljøer, i institutioner og andre steder, hvor der er meget snak og mange mennesker.

Heldigvis kan der nemt gøres noget ved problemet. For det har vist sig, at akustikplader kan være en god kontorløsning, når støjniveauet skal gøres mindre. Læs med her, hvor du kan få at vide, hvordan akustikplader fungerer. Måske kan det vise sig også at være noget for din arbejdsplads?

Sådan fungerer akustikplader

Hvis det larmer meget på en arbejdsplads, kan det være meget forstyrrende og dermed svært at koncentrere sig. Med med akustikplader kan lydforholdene blive forbedret, og det kan altså resultere i et meget bedre arbejdsmiljø.

Og hvis du nu sidder og tænker, om det ikke kan have en negativ indflydelse på den måde, I har indrettet kontoret på, så er svaret ganske enkelt nej. Der findes flere forskellige løsninger med akustikplader, som nemt kan tilpasses jeres kontor, så der ikke opstår et forstyrrende element.

Hvilke akustikløsninger kan du få?

Alt efter hvilke behov I har på lige præcis din arbejdsplads, så er der mulighed for at få en skræddersyet løsning. Det er for eksempel muligt at få: 

  • Bordskærmvægge, som er smarte, fordi de kan sættes op mellem to borde. De vil både kunne fungere som rumdelere, men de vil også kunne tage lyden fra eksempelvis telefonsamtaler.
  • Skærmvægge er også en smart løsning, hvor akustikplader både vil dele rummet op, men også mindske larmen på det store kontor markant.
  • Lyddæmpende akustikplader til loftet hænger under loftet, hvor de er meget usynlige, hvilket gør, at de passer ind i de fleste lokaler.
  • Lyddæmpning til vægge er også en nem mulighed, hvor akustikplader kan bruges til at mindske støjniveauet. De kan eventuelt kombineres med lyddæmpende akustikvægge i loftet.

Skab et bedre arbejdsmiljø

Akustikplader er en nem, men meget effektiv måde, hvorpå du kan skabe et langt bedre arbejdsmiljø. Det vil hurtigt blive en arbejdsplads, hvor alle bedre kan tale sammen, men også koncentrere sig med hver sit, fordi støjniveauet er blevet markant lavere.

Uanset om du er en del af et stort eller et lille kontormiljø, er der ingen tvivl om, at alle medarbejdere på kort tid vil opleve, at akustikplader vil skabe et bedre og sundere arbejdsmiljø.