Årets limbo-togt fortsætter i Odense

Årets limbo-togt fortsætter i Odense

Line, kendt fra Paradise Hotel, fyrer op under kedlerne på LA Tequila Bar, Den Glade Viking og Boogies i Odense lørdag den 16. oktober. Her vil hun lære nattelivets feststemte unge den berømte Captain Morgan Pose og danse limbo. Kom og fest igennem med Paradise-Line og kaptajnen.
København, 5. oktober 2010 – Captain Morgan og Line fra Paradise Hotel skyder efterårsferien i gang og inviterer inden for til udfordrende limbo-takter og ægte Captain Morgan Pose Offs på LA Tequila Bar, Den Glade Viking og Boogies i Odense lørdag den 16. oktober. ”Det bliver helt sikkert weekendens fedeste fest på lørdag – kaptajnen er i et forrygende festhumør. Jeg glæder mig til at indtage de hotteste natklubber i Odense med storm og give gæsterne på LA Tequila Bar, Den Glade Viking og Boogies en oplevelse, de sent vil glemme – så jeg håber selvfølgelig på at se en masse feststemte glade mennesker, som er klar til at danse limbo og lære The Pose,” siger Line fra Paradise Hotel.

Tjek dig selv ud på Facebook med Line

Som optakt til limbo og Pose Off-events landet over de næste tre måneder har Paradise-pigerne Line, Samanta, Marie og NadiaLine lavet en sjov og ekstremt underholdende træningsvideo sammen med Captain Morgan. Videoen kan ses på Facebook på www.facebook.com/CaptainMorganDenmark.