Åbent Hus på alle SDUs campusser

Åbent Hus på alle SDUs campusser

Syddansk Universitet holder Åbent Hus på alle vores campusser i Sønderborg, Esbjerg, Odense, Slagelse og Kolding. Du er hermed inviteret til at komme og høre om vores ca. 115 uddannelser.
Syddansk Universitet vokser eksplosivt. Vi er nu godt 23.000 studerende og inden 2020, bygger vi nye undervisningslokaler, laboratorier, læserum og masser af andre ting for næsten 2 milliarder kroner. Samtidig investerer vi 35 millioner kroner i at gøre studielivet bedre med projekt De Studerende i Centrum. På vores Åbent Hus arrangementer kan du møde studerende, høre oplæg, deltage i forelæsninger, se kemishow, gå med på rundvisninger, opleve arbejdende projekter, se hvordan du tar’ en uddannelse, samtidig med du dyrker topidræt og - ikke mindst - snakke med valgvejledere, der kan skabe overblik over dine interesseområder og finde dine styrker og evner, så du havner på den helt rigtige uddannelse med det samme.

Vi ser frem til at møde dig.

Se campusprogrammerne, som kommer i takt med at de enkelte campusbyer har dem færdige på hjemmesiden og lidt her: Sønderborg: Torsdag 9. februar fra kl. 15-18 Esbjerg: Fredag 24. fra kl. 12-15 og lørdag 25. februar fra kl. 10-15 Odense: Lørdag den 3. marts Kolding: Torsdag den 19. april Der vil senere komme links til campussernes Åbent Hus programmer, når de er endeligt planlagt, så kig på deres hjemmeside senere. Kilde: Se SDUs side her