A-kasser er også for den studerende

Annonce

Som studerende er der mange problemstillinger, som gør hverdagen lidt mere besværlig. For det første skal budgettet hænge sammen, hvilket kan være svært, når der skal være penge til husleje, mad, byture, hobbyer samt andre regninger. Under regninger ligger flere forskellige ting, men blandt andet forsikringer er typisk at finde her. Dog vil det være klogt, hvis den studerende vælger at skrive en ekstra udgift på. Denne ekstra udgift må meget gerne være en a-kasse, eftersom det kan hjælpe utrolig meget efter studiet. Er du selv studerende, har du selvfølgelig meget på din tallerken, men giv dig selv den tid, der er brug for, så du på den måde kan finde den rigtige a-kasse – det vil være en enorm fordel for dig.

Få dagpenge fra dag 1

Når du er færdig med dit studie, er der ikke garanti for, at du fra første dag har arbejde. Faktisk er situationen typisk den, at du skal lede noget tid, før det helt rigtige job bliver fundet. I den tid vil det selvfølgelig være rart at få nogle penge, så du stadig kan blive boende i lejligheden, som du har søgt så længe efter at få. Du kan nøjes med kontanthjælpen, men hvorfor nøjes, når du har mulighed for at få de eftertragtede dagpenge samt de mange andre fordele, som en a-kasse tilbyder. Det kræver blot, at du melder dig ind i en a-kasse, og så har du mulighed for dagpenge allerede fra dag et.

Bliv hjulpet i job

Er du lige blevet færdiguddannet, kan det virke som en hård omgang, når du skal ud på egen hånd og finde dit drømmejob. Netop dette behøver du ikke at stå alene med, eftersom langt de fleste a-kasser tilbyder at hjælpe dig godt på vej. Du kan flere steder få personlig rådgivning, ligesom der er mulighed for at blive hjulet, når det kommer til din ansøgning, samt hvordan du skal begå dig til jobsamtalerne, som der nok være nogle stykker af.

Er du snart færdig med dit studie, er det altså en rigtig god ide, hvis du melder dig ind i en a-kasse. På den måde kan du få dagpenge, men derudover kan du få hjælp til at komme i arbejde hurtigt.

Kender du ikke til mange a-kasser, så hop forbi http://www.ftf-a.dk/forside/. Her vil du blive mødt med en billig a-kasse, der stadig opfylder alle de brugbare krav, som er nødvendig for dig efter dit studie.