5 tips til den perfekte fest

5 tips til den perfekte fest

Festplanlægning kan nogle gange være lidt uoverskuelig, når man gerne vil holde et brag af en fest for sine gæster. Derfor har vi samlet 5 tips til, hvordan du får planlagt den perfekte fest

 

 

1. Vælg det rette outfit

Det er ikke kun maden og rammerne for festen, der betyder noget, når du skal holde en stor fest. Dit outfit er også vigtigt, så du bliver en flot vært fra top til tå. Det gælder om at vælge tøj og sko, som du føler dig godt tilpas i, så det både er rart at have på og ser flot og festligt ud. De sko, du vælger at have på, er især vigtige, da det kan ødelægge aftenen, hvis skoene hverken er gode at gå eller danse i. Hos KN Sko kan du købe smarte herresko, der både er flotte og behagelige at have på en hel aften. Webshoppen har et stort udvalg af flotte festsko til både mænd og kvinder, så der er noget for enhver smag og til enhver fest.

 

 

2. Hold dig til et bestemt tema

Når du skal til at planlægge selve festen, er det en god idé, at du holder dig til et bestemt tema. Ved fester som bryllupper, studentergilder og lignende er temaet allerede lagt, men skal du invitere til en stor fødselsdagsfest eller sommerfest, er det sjovt, når der er planlagt et bestemt tema. Festen bliver altid lidt sjovere, når alle gæster skal klæde sig ud efter temaet, og du kan pynte fint op med flotte festartikler, så du kan holde en fuldendt fest.

 

 

3. Find den perfekte lokation

Rammerne om din fest er det vigtigste for at skabe den perfekte stemning. Har du ikke selv plads og vil du gerne gøre noget ekstraordinært for dine gæster, er det en rigtig god idé at holde festen ude. På Admiral Hotel kan du booke festlokaler med en unik beliggenhed i København helt ned til vandet. Hotellet danner de perfekte rammer om enhver fest, og personalet står for det hele med planlægning, oppyntning, festmenu og drikkevarer, så du kan slappe af og nyde festen og dine gæster.

 

 

4. Sørg for sjove og festlige indslag

Sjove lege og festlige indslag er altid med til at gøre en fest endnu sjovere. Mulighederne er mange, og du behøver ikke nødvendigvis at skulle ud og booke et band eller anden underholdning. Det gælder blot om at være kreativ. Har du et bestemt tema, kan du køre det videre ved at planlægge underholdning, der passer til netop det tema. Du kan også lave nogle små opgaver, som du skriver på sedler under hver gæsts tallerken, så gæsterne kun ved, hvilken opgave de selv har. Det skaber en rigtig god feststemning, når alle deltager aktivt i at udføre sjove opgaver i løbet af festen.

 

 

5. Hav tømmermændsmaden klar

Dagen derpå er ofte ret hård at komme igennem efter en rigtig god fest. Derfor gør du dig selv en kæmpe tjeneste ved at have planlagt en lækker omgang tømmermandsmad til dagen efter. Sørg for at købe ind til hele dagen, så du helt slipper for at slæbe dig ud af sengen. Når du både har købt mad og drikke ind på forhånd, kan du nyde, at du kan blive i sengen eller på sofaen og se tv hele dagen.

 

Med disse fem tips til festplanlægning er du klar til at nyde et brag af en fest, og du er samtidig godt forberedt til at kunne klare tømmermændene dagen derpå.