5 ting til studieboligen

5 ting til studieboligen

Skal du starte på nyt studie efter sommeren? Hvis du endelig skal væk fra forældrenes trygge rede og ind i storbylivets sus og dus, kræver det en del forberedelse. Selvfølgelig består den første opgave i at finde et godt og trygt sted at bo, men herefter kommer listen over de nødvendige ting, som du skal få fat på, inden flyttebilen kommer. Herunder får du et overblik over fem forskellige ting, der er nødvendige at have stående i den nye studiebolig.

 

Et praktisk spisebord

Det nytter ikke noget at købe et kæmpe spisebord, hvis din studieboligs kvadratmeter lyder på 30. Når du skal ud og kigge på det nye spisebord, er det vigtigt, at du bliver ved med at tænke på nøgleordet ”praktisk”. Hvis du ved, at du vil få mange gæster på besøg, kan du for eksempel vælge et bord med en ekstra plade, som kan slås op. Vælg desuden et materiale, som let kan rengøres, hvis indflytningsfesten bliver lidt for farverig.

 

Køkkenting

Intet hjem uden køkkenting. Står du helt uden nogen køkkensager, kan du roligt tage en udflugt hen til den nærmeste IKEA. Her kan du med ro og mag finde alverdens køkkenting, så du ikke står og mangler en ekstra tallerken, når mor kommer på besøg. Sørg dog i denne forbindelse for ikke at købe unødvendige køkkenting. Skriv en huskeliste, inden du smutter ud og kigger på sagerne, så du ikke ender med at gøre sjove impulskøb, som du ikke kommer til at værdsætte i fremtiden.

Rengøringsmidler

Der er ikke længere en dejlig mor, der klarer rengøringen, når du flytter hjemmefra. Hermed er det tid til at finde handskerne frem, så du kan få gjort din nye studiebolig ren og pæn, inden gæsterne kommer på besøg. Vedrørende udvalget af rengøringsartikler, behøver du dog ikke alverdens sager, men blot en god håndfuld karklude, rengøringsmidler, en spand og gulvmoppe, affaldsposer og, ikke mindst, en støvsuger.

 

Behagelig kontorstol

Når studielivet kalder, har du med garanti også brug for en god og behagelig kontorstol. Her er det vigtigt, at du ikke går ud og kigger på den flotte smarte kontorstol, som vil passe perfekt ind i den minimalistiske stil i boligen. Sørg for at sætte et stort kryds på komfortlisten, så du kan sidde bedst muligt, når alle lektierne og opgaverne skal ordnes.

 

Godt internet

En god internetforbindelse er ligeledes alfa og omega i den nye studiebolig. For at slippe for frustrerede miner grundet en dårlig, langsom internetforbindelse, er det vigtigt, at du undersøger diverse bredbåndsforbindelser. En god bredbåndsforbindelse vil sikre, at du kan fokusere ordentligt på studiearbejdet uden at skulle bekymre dig om, hvor langsomt nettet er. Når du kigger efter internetløsninger, så glem ikke at undersøge både mobilt og fast bredbånd. Det mobile bredbånd er ofte en billig løsning, hvis du ikke ønsker så meget data, imens det faste bredbånd er en god løsning, hvis streamingen af Netflix skal foregå hver aften inden sengetid. Du kan blandt andet finde diverse internet priser på internetmatch.dk for at finde den bedste løsning til dine behov.