5 ting du kan ønske dig til jul

5 ting du kan ønske dig til jul

Dette indhold er sponsoreret.

Julen er inden længe. Du har det måske meget godt og er tilfreds med livet, som det er nu. Du går ikke og mangler noget specielt. Derfor er det svært at finde på juleønsker, men mor, svigermor og mormor er begyndt at efterspørge en ønskeseddel. Derfor har vi lavet en lille liste med fem ting, som du kan ønske dig. Listen indeholde nogle dyre ting, så hvis du ved, at du ikke får dem, så kan du altid ønske dig et tilskud til det. Så har de da ikke dårlig samvittighed over bare at give dig penge. Så ved de, at det rent faktisk har et formål.

 

Et ur

Du kan ønske dig et ur. Man kan naturligvis få et ur i mange forskellige prisklasser. Dog skal man huske på at kvalitetsure oftest er en slags investering. Du kunne for eksempel ønske dig et Tissot, som er et godt solidt ur. Så går du ikke helt galt i byen. Og så husk på, at ure er nogen, som man har i lang tid. Og man kan aldrig få for nok ure, for forskellige ure passer til forskellige begivenheder og outfits.

 

(Nok mest et tilskud til) skiferien

Du kan ønske dig et tilskud til skiferien. Oftest har man jo som studerende lang ferie i januar og lidt ind i februar. Derfor er det perfekt at komme afsted efter et par hårde måneder med eksamen. Måske du havde planlagt at komme afsted uanset, men det er altså ikke helt billigt. Især ikke på SU

 

Koncertbilletter

Det er ved at være rigtig lang tid siden, at man har kunnet komme til koncerter. Flere og flere kunstnere begynder dog at spille igen, og der ligger en del koncerter i efteråret. Derfor kan du ønske dig nogle koncertbilletter. Hvem har ikke savnet at høre en gode live artist?

 

En ny telefon

Den gamle er måske ved at være lidt slidt. Så er julen altid et godt tidspunkt at ønske sig en opgradering på. Igen kan det bare være som tilskud. Men hvis du er heldig, kan det da være, at du får en ny.

 

Gavekort

Selvom at du ikke synes du mangler noget lige nu, så kommer du sikkert til det. Derfor kan du ønske dig gavekort til noget, som du handler ved ofte. Så er du sikker på, at du har et tilskud, næste gang du skal købe noget derfra.

Vi håber, at du kan bruge denne lille liste. VI synes i hvert fald, at det er nogle gode ting, som du kan få meget gavn af. På hver sin måde.