5 ryste-sammen event til studiestarten

5 ryste-sammen event til studiestarten

Vi har fundet på 5 sjove små events, som hverken kræver meget tid eller penge at forberede, studenterforeningen kan afholde.

Forslagene er givet af BilletFix

Når introugen er ovre og det første semester er i gang, kan det pludselig blive meget svært som nye studerende at møde nye mennesker. Det giver et sjovere studiemiljø, hvis folk har mulighed for at lære så mange mennesker som muligt at kende.  Vi har derfor fundet på 5 sjove små events, som hverken kræver meget tid eller penge at forberede, studenterforeningen kan afholde.

Filmaften

Først skud er en filmaften, hvor I lægger op til hygge med en masse puder, bløde siddepladser og en fed film, som I passende kan afholde en afstemning om på Facebook for at skabe noget hype. Arranger med skolen at I en aften har adgang til et lokale med en projektor og lærred.

Pubcrawl

Der er ingen tvivl om, at alkohol gør folk mere åbne og sociale, så et godt ryste-sammen event, er en pubcrawl – som man i øvrigt også kan deltage i uden at drikke alkohol! Det vil give nye tilflyttere til byen mulighed for at blive præsenteret for nattelivet med en ny ven under armen, som måske endda er fra en anden studieretning.

Der findes flere forskellige arrangører som gladeligt vil hjælpe jer med at planlægge den perfekte pubcrawl netop for jer. To af disse er introfest.dk og bookfest.dk.

For at tage imod betaling fra deltagerne, kan I selvfølgelig bruge BilletFix