5 gratis digitale værktøjer til planlægning af dit event

5 gratis digitale værktøjer til planlægning af dit event

Når man skal planlægge et event, stort eller småt, kan det være uoverskueligt at holde styr på alt. Så vi har samlet de 5 bedste digitale platforme som kan hjælpe dig.

De nedenstående guldkorn er givet af BilletFix.

1. Ideer og To-do lister

Når man planlægger hvilket som helst event, er det vigtigt at man kan danne sig et overblik over alle ideer, hvilke ting der skal laves og hvilke der allerede er gennemført. Trello er en online platform som netop hjælper med dette. Du inviterer blot dine med-arrangører og du kan straks gå i gang med at lave opdelte lister med “cards” som alle kan flytte rundt på, når det er tid til at prioritere opgaver. Og Trello er selvfølgelig tilgængelig på alle forskellige platforme, således alle har adgang til det.

2. Det gode budget

Økonomien er naturligvis en meget vigtig detalje i eventplanlægning og det er derfor vigtigt at have styr på ens udgifter, men også ens mulige indtægter. Der er ingen grund til at genopfinde den dybe tallerken og derfor kan man sagtens benytte mange af de super gode Excel templates som findes på nettet. De fleste har prøvet at arbejde i Excel og ved derfor hvor let og brugervenligt Excel faktisk er.

3. Billetsalg

Normalt er billetsalget den bøvlede og kedelige administrative opgave, hvor du måske skal sidde i flere timer for at sælge billetter, mens du forsøger at holde styr på kontanter og hvem der har købt billetter cash, over MobilePay og måske et par banktransaktioner, som i øvrigt er rodet sammen med din private økonomi. Gør det nemt for dig selv (og billetkøberne) med BilletFix! Opret et online billetsalg på bogstaveligt talt ét minut, del det på Facebook eller integrér det på jeres hjemmeside, og lad systemet sørge for alt bøvlet, så du kan koncentrere dig om at lave et awesome event.

4. Intern kommunikation

Mens I planlægger jeres event, vil I ofte være i kontakt med hinanden og de fleste benytter Facebooks messenger til dette. Men vi har en bedre løsning, Slack. I kan oprette forskellige chatrum, såsom drikkevare, musik, billetter etc. Her kan I så have en fokuseret samtale omkring netop det emne.

5. Møder

Mens i planlægger jeres event, skal I jo nok mødes og diskutere de forskellige ting, men det kan være helt umuligt at finde ud af hvilken dag og hvornår folk kan. Men heldigvis kan Doodle hjælpe jer med det. I kan nemt oprette en afstemning med datoer og klokkeslæt, hvor de forskellige medlemmer kan stemme på hvornår de bedst kan mødes.