5 gadgets du ikke må undvære på studiet

5 gadgets du ikke må undvære på studiet

Har du de rette gadgets med dig, så kan det blive lidt sjovere og nemmere at komme igennem studietiden. Vi har fundet frem til nogle af de mest spændende gadgets til studiet.

Som studerende er der altid rigeligt at se til i hverdagen. Lektier og eksamen kan hurtigt kommer til at fylde rigtig meget. Derfor handler det også om at have de helt rette gadgets med sig. Ikke nok med kan det gøre opgaverne lidt nemmere, det kan også gøre din hverdag som studerende lidt sjovere. I denne guide får du en række tips til gadgets, der blandt andet kan hjælpe dig til bedre koncentration, løse krævende opgaver og holde dig opladet i løbet af dagen.

 

Arbejd uforstyrret med bluetooth høretelefoner

Hvis du ofte sidder og arbejder i et offentligt rum eller i toget, så kan det være smart at have nogle bluetooth høretelefoner med i tasken, hvis du har svært ved at koncentrere dig. Her bør du vælge et headset som kan lukke af for udefrakommende lyde. En god idé er derfor at vælge bluetooth høretelefoner med noice-cancelling teknologi. Dermed kan du holde fokus på opgaven du er i gang med, fremfor at lade dig forstyrre at andre mennesker omkring dig. Bluetooth høretelefoner er også smarte fordi du slipper for kabler. Andre grunde til at vælge et headset kan være, at du skal se en dokumentarfilm eller anden video i forbindelse med skolen.

En rigtig lommeregner til krævende opgaver

Til mange studier er det også essentiel at have en lommeregner med sig overalt. Dette gælder særligt hvis du er på en matematisk linje. Til simple opgaver kan du sikkert bruge den simple virtuelle lommeregner som er indbygget i din smartphone. Ved mere krævende opgaver bør du anskaffe dig en fysisk lommeregner og her findes der flere gode gadgets på markedet. Nogle med flere regnefunktioner, USB-indgang med flere fordele, som du ikke finder i den lommeregner der følger med din smartphone.

 

Slip for at løbe tør for strøm med powerbanks

Som studerende er du meget på farten og derfor ikke altid i nærheden af en stikkontakt. Det er derfor vigtigt at holde strøm på din smartphone, computer eller tablet, afhængig af hvad du benytter dig af i hverdagen. En god løsning er derfor at have en powerbank med i tasken, der kan sikre at dine gadgets altid kan blive ladet op. Powerbanks kommer i vidt forskellige størrelser og er du ofte på farten i længere tid, så bør du vælge en powerbank med stor kapacitet. Dette vil sikre at din iPhone og øvrige enheder kan lades op i løbet af dagen. Derudover slipper du for at skulle have dit originale lade kabel med.

 

USB-nøgle til hurtig datalagring

Som studerende arbejder du med mange digitale filformater, herunder Word dokumenter som du kan have med dig til og fra skolen. Denne anbefaling lyder derfor på en ganske almindelig USB-nøgle, som du kan have med dig på farten. Dermed kan du opbevare dine opgaver på et fysisk medie. Du kan dog også vælge at gøre brug af digital datalagring. Der findes flere løsninger på markedet og nogle af de mest kendte er Dropbox, Onedrive og iCloud. Dermed har du altid adgang til dine filer i skyen og det er en løsning som flere og flere studerende benytter sig af. I dag får du typisk nogle gratis gigabytes når du tilmelder sig én af disse løsninger. Når du får brug for mere plads kan du tilkøbe dette efter behov.

 

Undgå slag og ridser med et cover eller etui

I en travl studietid kan det ske at du taber din telefon eller iPad eller kommer til at ridse den op imod dine nøgler. Vil du gerne undgå disse kedelige overraskelser, så anbefales det at bruge et beskyttende cover eller etui til dine enheder. Der findes i dag rigtig mange covers i forskellige farver som både er lavet af bløde og hårde materialer. Vil du være på den sikre side, så bør du vælge et hårdt materiale, som både beskytter forsiden og bagsiden på din iPhone eller iPad. At skulle til at skifte en smadret skærm kan hurtigt løbe op i flere tusinde kroner og det er ikke lige den regning man savner mest når man er på SU.

Vi håber at ovenstående anbefalinger har været til gavn for dig. Der findes med andre ord rigtig mange gadgets på markedet, der både kan gøre din studietid lidt sjovere og nemmere at komme igennem.