5 fordele ved at vælge et ERP-system i skyen

5 fordele ved at vælge et ERP-system i skyen

Den teknologiske udvikling er i dag konstant, og det stiller højere krav til de systemer og programmer, vi bruger i erhvervslivet. Med en foranderlig teknologi er der klare fordele ved at vælge et cloudbaseret ERP system fremfor et on-premise.

Vi giver dig her 5 fordele ved et online cloubaseret ERP-system.

 

  1. Altid opdateret

De fleste virksomheder benytter et økonomisystem i gennemsnitslig 8-10 år. Er systemet ikke i skyen betyder det, at det hurtigt kan blive forældet i takt med teknologiens udvikling.

Med et cloudbaseret økonomisystem er du sikret løbende opdateringer hele tiden, så du altid har nyeste version. Du undgår dermed lange processer med opgraderinger, der betyder midlertidig nedetid og hindrer adgang til vigtig data for forretningen.

 

  1. Betal kun for det du bruger

Med et cloubaseret system køber du dig adgang til de funktioner og moduler, som du skal bruge. Du lejer dig ind med et vist antal brugere – og det betyder, at du kun betaler for det, som reelt bruges af virksomheden.

Med et on-premise-system køber du dig adgangen i ét stort engangsbeløb, uanset hvor mange eller få funktioner, du har brug for.

Et økonomisystem i skyen giver dig desuden mulighed for at skalere dit behov op og ned efter behov. Du har dermed en større fleksibilitet med et cloudbaseret økonomisystem.

 

  1. Frigørelse af ressourcer

Alle on-premise systemer trækker på virksomhedens IT-ressourcer. Er driften outsourcet til eksterne IT-eksperter, vil det ligeledes betyde, at der bruges økonomiske ressourcer for virksomheden.

Et online, cloudbaseret system vil derimod ikke kræve hverken vedligeholdelse eller drift for virksomheden. Det står leverandøren for. At frigøre IT-afdelingen fra driftsfunktionen giver afdelingen rum til at arbejde fokuseret med egne IT projekter, der gavner medarbejdere og forretningen.

 

  1. Sikkerhed

I dag bruges økonomisystemer ikke kun på kontoret i tryghed bag en firewall. Der er behov for tilgang til data fra flere platforme og lokationer. Og det sætter højere krav til sikkerheden.

Det er derfor vigtigt, at et økonomisystem i dag kan sikre data mod moderne trusler udefra. Derfor er den cloudbaserede løsning ofte mere effektiv. Her kan data tilgås - når som helst – hvor som helst.

 

  1. Større fleksibilitet

Opdateringer er uundgåelige, når der er tale om økonomisystemer – både on-premise og i skyen. Fordelen ved en cloudbaseret løsning er dog, at det foregår med et enkelt klik.

Cloudbaserede økonomisystemer har et standardiseret system, og hver gang der skal foretages en opdatering, vil det tilpasses det grundlæggende system. Derfor foregår det altid smertefrit og enkelt.

Moderne udbydere som fx Uniconta, sørger for at skabe produkter, der direkte kan tilpasses den enkelte virksomheds behov og krav til et større økonomisystem i skyen. Derfor kan blandt andet CRM-funktioner integreres i standardsystemet.

Det giver fleksible systemer, der optimerer forretningen og sikrer data – enkelt og effektivt.

 

Gratis prøveperiode i 30 dage

Er du interesseret i at prøve et nyt økonomisystem med en brugervenlig platform og enkel konvertering? Prøv Unicontas intuitive økonomisystem ganske gratis i 30 dage. Og oplev selv, hvor enkelt det kan være.