3 uundværlige råd til den dovne shopper

3 uundværlige råd til den dovne shopper

Det er lørdag formiddag, du står sammen med 500 andre mennesker i Magasins hektiske butik. Der er varmt, på trods af din tynde jakke kan du mærke sveden begynde at pible frem alle steder. Du ser dig desperat omkring efter den perfekte gave, men kan på ingen måde overskue dette kaos. Når du endelig har fået dig kæmpe hen til den afdeling du skal finde gaven i, er der så mange ting at vælge i mellem, at du bliver helt ør ved tanken om at skulle tage et valg. Der er ikke en ekspedient i sigte, og du snupper det første og det bedste. Du nærmest løber op til kassen, og forpustede beder du den unge ekspedient om at pakke gaven ind. Med rystende hænder og usikre bevægelser bliver gaven pakket ind, og en halv time senere sidder du hjemme med en halvkrøllet, dårlig indpakket gave, hvor du på ingen måde er tilfreds med indholdet. Men bare tanken om at skulle tilbage til det frygtelige kaos gør dig helt svag i kroppen og du kan ikke engang overskue tanken. Alt dette kan du slippe for. Kaos, mange mennesker, halvdårlig betjening og stress over hele situationen. Online shopping er svaret på alle dine problemer, og du kan til og med få købt den perfekte gave, alt i mens du sidder hjemme i din sofa i underbukser og med morgenhår.    

   

1. Sid i sofaen og giv en oplevelse

Det er ikke nemt at finde den perfekte gave. Fordi hvad er den perfekte gave egentlig? Det er selvfølgelig meget individuelt, men en oplevelse er man aldrig gået helt i byen med. Hvor mange gange har du ikke hørt sætningen ”Ej kan du huske den gang vi var i Thailand” eller ”Den brunch vi fik i sidste weekend var helt fantastisk!” Derfor er en oplevelse noget de fleste kan huske, og ser tilbage på som værende fuld af gode minder og sjove historier. Derfor er en oplevelsesgave en perfekt idé. Man kan finde oplevelser, der passer til en hver smag, og der er helt sikkert også en der passer til lige netop dem, du skal købe gave til. Det bedste af det hele er, at der findes en del hjemmesider, hvor man kan købe alle de oplevelsesgaver som hjertet begærer. 

   

2. Slip for kaos og kø - shop online

De marridts lignede tilstande du befandt dig i, da du købte gave i Magasin kan du nu slippe for. Mange butikker er også tilstede på nettet. Her kan du i ro og mag gå ind og finde den perfekte gave, til ham, til hende, til boligen eller til børn. Der er flere tusinde varer, og du finder helt sikkert en gave der falder i god jord. Derudover slipper du for lange køer, kaos og skrigende børn, som du kan risikere at støde ind i når du handler i en fysisk butik. Online webshops er oplagte når du skal købe dine gaver, og gerne vil være lidt magelig. Mange tilbyder faktisk også, at du kan få den pakket ind af professionelle, så slipper du selv for at gøre det og du får en gave der står kniv skarpt.

   

3. En belønning er på sin plads

Hvis du er helt på bar bund, kan du altid købe en gavekurv. Fyldt med forskellige lækre delikatesser, som man glemmer at forkæle sig selv med i hverdagen. Her har du ofte rig mulighed for at vælge en masse forskellige velsmagende og kvalitetsbevidste madvarer og vine. Vælg de lækkerier du ønsker og få dem tilsendt som gave, hvis du gerne vil forkæle dig selv. Det vil også være den oplagte gave, hvis du ønsker at forkæle nogen du holder af.