3 ting du kan gøre for at blive helt klar til studierejsen i 2019

3 ting du kan gøre for at blive helt klar til studierejsen i 2019

Mange unge danskere vælger i dag, at tage ud og opleve verden i deres sabbatår. Overvejer du også at rejse ud og opleve verdenen i dit sabbatår? – Så kan du på denne side, læse omkring nogle af de ting, som du skal gøre for at blive helt klar til din tur.

Sæt liv i opsparingen

Det er ikke billigt at tage ud og rejse i vores store verden. Derfor er det en rigtig god ide, hvis du arbejder så meget som muligt i månederne op til din rejse. På denne måde kan du virkelig nå at spare en masse penge op til din tur.

Når du tager afsted på en studierejse, så er det primært for at opleve en masse nye ting. Det vil derfor være ærligt, hvis du ikke har råd til at tage ud og lave nogle spændene ting på din rejse.

Der findes mange metoder, som du kan benytte til at sætte fut i opsparingen. Du kan, som de fleste gør, søge et fuldtidsjob, dette job kan du f.eks. søge i det lokale supermarked, hos en tankstation, på et lager eller et helt andet sted.

Det vigtigste du skal huske, når du søger et job, som kan hjælpe dig med at få din opsparing til at stige, er at du ikke er kræsen, da et job desværre ikke er noget som hænger på træerne i Danmark.

Tag et sprogkursus og lær de indfødtes sprog

Mens du arbejder r… ud af bukserne, for at spare en stor pose penge op til din tur, så vil det også være en god ide, hvis du øver dig i at tale engelsk eller måske øver dig i et helt andet sprog, som de taler i det land du gerne vil rejse til.

Når du er ude og rejse uden dine forældre, så er det vigtigt at du ved, hvordan du kommunikerer med de indfødte i landet. På mange af de mest populære destinationer, som danske unge vælger at rejse til på deres studierejse, snakker og forstår de indfødte i landet ikke engelsk, så hvis du besøger et af disse steder, kan det være en fordel for dig, hvis du har taget et sprogkursus i et af de sprog som de snakker i landet.

Hos IBL Sprogservice, kan du tage et sprogkursus i mange forskellige slags sprog, lige fra tysk og engelsk til japansk og kinesisk. Du kan læse meget mere om hvilke sprogkurser de tilbyder her: IBL Sprogservice.

Lav en grundig research af landets kultur

Når du rejser ud i verdenen og skal besøge nogle af verdens smukke lande, så vil du gøre dig selv en kæmpe tjeneste, hvis du inden du rejser, laver en grundig research af landets kultur.

Der er en kæmpe forskel på kulturerne i verdens mange lande, især hvis du rejser længere væk end Europa. Du kan ved at lave nogle enkelte søgninger på Google, helt sikkert finde nogle gode og beskrivende artikler, som kan hjælpe dig med at lære om de forskellige kulturer i verdens lande.

Hvis man kigger på hvordan uddannelsesinstitutionen IBC – International Business College, forbereder deres elever på kulturforskelle, inden de rejse på deres årlige studieture. Så vil man se, at de fortæller deres elever, at de skal sætte sig ind i hvordan man handler i det pågældende land, samt hvordan folkefærdet og kulturen er i landet.

Udover anbefaler uddannelsesinstitutionen også deres elever, at de inden de tager afsted, skal sætte sig nogle personlige og professionelle mål, i forhold til hvad de gerne vil nå at opleve på deres tur.

Du har ved at læse ovenstående, forhåbentligt fået skabt dig et overblik, over hvilke ting som du skal nå at gøre og forberede inden du tager på din studierejse.